Uddannelse i Japan

Uddannelse i Japan
4.5
995
(995 bedømmelser)
4.5

På en uddannelse i Japan vil du øve dit japanske, træne at tale flydende hver dag, mens du lærer den japanske kultur at kende. Vores uddannelse i Japan er struktureret omkring japanske sprogkurser, kulturel læring, og et fuldt aktivitetsprogram, så du får det meste ud af din tid i Japan.

Uddannelse i Japan

Gratis brochure

Find et program

EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

19-25 år
2-24 uger
Lær et sprog hurtigere i udlandet på en EF-skole. Vælg mellem 50 forskellige destinationer. Kurser starter hver mandag.
Destination: Japan
By: Tokyo
EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

25+ år
1-24 uger
Boost din internationale karriere med personaliserede sprogkurser i en af verdens mest interessante byer. Designet til voksne og professionelle.
Destination: Japan
By: Tokyo
EF Sprogrejser

EF Sprogrejser

10-19 år
2-24 uger
Lær et sprog i udlandet på et fleksibelt og individuel kursus, eller en all-inclusive grupperejse ledet af en EF kursusleder.
Destination: Japan
By: Tokyo
EF Studieår i Udlandet

EF Studieår i Udlandet

16+ år
6, 9 eller 11 måneder
Kombiner sprog og akademiske studier, og bliv flydende i op til tre sprog samtidig med at du bliver en ægte verdensborger.
Destination: Japan
By: Tokyo

Udforsk vores destinationer

Uddannelse i Japan

Det kan virke en smule overvældende at skulle lære japansk, selv hvis du drømmer om at tage uddannelse i Japan. Der er lyde, der ved første forsøg kan jage en skræk i selv det bedste sprogøre. Men tag en uddannelse i Japan med os, og du vil finde ud af, at det med den rette støtte slet ikke er så svært endda. Uanset om du har studeret japansk i årevis eller er nybegynder til sproget, findes der ingen bedre måde at tage det næste skridt på end at leve og bo i Japan. Vi har det rette kursus til dig, uanset dit niveau. Din uddannelse i Japan kan skræddersyes til dine personlige behov og ønsker. Hvor længe vil du være afsted? Hvor intensivt vil du studere? Hvor meget tid vil du bruge på at rejse rundt i Japan? Vores målsætning er, at din uddannelse i Japan virkelig er din uddannelse.

En ungdommelig by

Når du tager en uddannelse i Japan på vores sprogskole, bor du i Tokyo, landets hovedstad og et kulturelt, politisk og finansielt centrum. Da der findes adskillige universiteter i Tokyo er befolkningen ungdommelig og nattelivet pulserende. Er du mere til natur end natklub, kan du bestige det ikoniske Mount Fuji, Japans højeste punkt. Eller gå på opdagelse i Ueno Park, der rummer en zoologisk have og adskillige nationale museer. Med et af Japans mange højhastighedstog er landets andre historiske byer kun få timers rejse væk. Du kan tage til Kyoto, der i mere end tusinde år var den kejserlige hovedstad i Japan. Uanset om du tilbringer al din tid i Tokyo eller rejser rundt i landet, behøver du aldrig kede dig, når du tager en uddannelse i Japan.

Hvorfor EF?

Tillid

Vi har over 50 års erfaring, og vores ry er verdenskendt.

Forbindelse

Lær med studerende fra over 100 lande.

Tilpas

Udforsk verden gennem vores programmer i over 50 globale destinationer.

Opnå

Lær hurtigere og mere grundigt med EF-metoden.

EF hele vejen

Vores egne skoler og kontorer over hele verden sikrer enestående kundeservice.

Globalt akkrediteret

Vores undervisningsekspertise og tilgang til læring er globalt anerkendt.