TOEIC

TOEIC (Test of English for International Communication) er en standardiseret engelsk sprogtest orienteret mod fagfolk og virksomheder. TOEIC er faktisk to separate tests, en som tester de passive engelskfærdigheder (læsning og lytning) og en som tester de produktive engelskfærdigheder (tale og skrivning). Studerende kan vælge at tage begge TOEIC-tests eller bare en af dem afhængigt af deres behov. Strukturen for hver af de to tests er unik, og pointgivningen er også forskellig. Der findes en række forskellige TOEIC-forberedelsesmetoder, lige fra selvstudium til kurser og forberedende prøver.

TOEIC lytte & læsning

TOEIC læse- og lytteprøven er den mest populære af de to TOEIC-tests. Den administreres af testcentre i papirform og giver point fra 10 til 990. Læse- og lyttefærdighederne i engelsk vægtes ens i denne test, hvor halvdelen af den endelige pointgivning kommer fra hver.

TOEIC Tale & Skrivetest

TOEIC tale- og skrivetesten tages på en computer. Denne version af TOEIC involverer ikke en eksaminator, i stedet registrerer den studerende sine talesvar på optagelser eller skriftlige prompts og skriver sine skriftlige svar for den skriftlige dels vedkommende. Igen vægtes den skriftlige og talte del ligeligt i denne test. Den studerendes endelige point er på mellem 0 og 400.

Ejerskab

TOEIC er et produkt fra ETS, en amerikansk nonprofit-organisation, der også står for TOEFL, en anden standardiseret engelsk sprogtest rettet mod et mere akademisk publikum.

TOEIC i et overblik

Hvorfor tage denne test?Professionel certificering
Pris125 $ - 200 $
Varighed120 minutter (passiv) eller 80 minutter (produktiv)
Hvornår får du dit resultat?3 til 15 dage
TeststedAutoriserede testcentre
Hvor længe er resultatet gyldigt?2 år
Sammenlign med andre tests