Tilbage til alle testene

Engelsk test

Gratis 15-minutters engelsk quiz. Øjeblikkelige resultater.

Engelsk niveau test

Denne korte engelsktest estimerer dit niveau fra begynder til avanceret. Det er ikke en engelsk grammatiktest, men i stedet en evaluering af dine engelskfærdigheder i den virkelige verden. Dine resultater kommer med det samme.

- Hurtig engelsk quiz. Øjeblikkelige resultater.

- Tjek dit niveau fra begynder til avanceret

- Del din score med dine venner

Tag quizzen

Forstå dit engelsk niveau

At tage en engelsk test kan være en god måde at måle dit engelskniveau på, men det vigtigste spørgsmål er, hvad du kan bruge dit engelsk til. Er dit engelsk godt nok til at rejse? Kunne du studere i udlandet? Hvilke dele af dit job ville være mest udfordrende på engelsk? Disse spørgsmål går ud over, hvad en kort engelsk test kan dække; vores rådgivere kan arrangere en mere fuldstændig evaluering af dine engelskkundskaber, hvis du har brug for det.

Klar til at tage engelsk testen?

Du skal svare på multiple choice-spørgsmål

Sæt 15 minutter af uden forstyrrelser

Find et stille sted, hvor du kan koncentrere dig

Del venligst et par detaljer først

Om EF

I spidsen for innovation inden for sprogundervisning, siden 1965

55+ års

Erfaring med sprogkurser i udlandet

600+

EF skoler og kontorer

100+

Lande med EF tilstedeværelse

Ofte stillede spørgsmål

Engelske tests er lavet for at tjekke dit engelsk niveau. Hvis du bare leder efter en generel ide om dit niveau, er en online engelsk quiz et godt valg. Hvis du vil have en mere præcis vurdering, kan du tage en betalt engelsk test som TOEFL eller IELTS, en gratis online test som EF SET, eller du kan aftale et personligt interview med en kvalificeret engelsklærer.

De fleste kender til de engelske niveau; begynder, mellemliggende og avanceret. På CEFR-skalaen svarer disse niveauer omtrent til A, B og C. På begynderniveau i engelsk kan du snakke med folk om velkendte, dagligdags emner. Et begynderniveau er tilstrækkeligt til at kunne rejse til udlandet. På et mellemliggende engelsk niveau kan du snakke om mere komplekse emner og argumentere for forskellige synspunkter. Mange jobs kræver et mellemliggende niveau af engelsk. På et avanceret niveau kan du gøre næsten alt på engelsk komfortabelt og med selvtillid.

Den bedste engelsktest er den, der passer bedst til dine behov. Hvis du søger ind på et bestemt universitet i udlandet, vil den bedste engelsktest for dig være den, de accepterer, som regel TOEFL eller IELTS, men nogle gange også andre eksamener, der kan være billigere eller mere tilgængelige for dig. Hvis du vil fremvise dine engelskkundskaber på dit CV, er et gratis engelsk certifikat som EF SET Certificate nok den bedste engelsktest for dig.

Engelsk tests er nyttige til at sætte et tal på dit engelske niveau, men de fortæller ikke hele historien. Det vigtigste mål for dit engelske niveau er, om du kan gøre det, du vil i engelsk. At finde muligheder for at bruge dit engelsk og, hvor muligt, få feedback på det, er en god måde at måle din fremskridt over tid. Hvis du kæmper for at nå dine mål, uanset dine engelsk testresultater, er det nok tid til at investere noget tid og energi i at forbedre dit engelsk.