TOEFL Forberedelse

Der er mange måder at forberede sig til TOEFL på, nogle meget brede og andre meget specifikke. Afhængig af dine nuværende færdigheder og dine mål for TOEFL-resultat kan du blande og matche dine studiemetoder for at få de rigtige slags TOEFL-øvelser til dine specifikke behov uden at spilde tiden.

De brede TOEFL-forberedelsesstrategier er de samme som dem, du vil bruge til at forberede dig til enhver anden engelsktest. Disse kan omfatte alt, hvad du gør for at forbedre dit engelsk. Fordi TOEFL tester alle fire færdigheder, kan du først fokusere på dine svageste færdigheder. Hvis du læser engelsk godt, men kæmper med at skrive, skal du øve dig på at skrive. Hvis du ikke har problemer med at tale engelsk, men kæmper for at forstå bestemte engelske accenter, så skal du prioritere lytteøvelse. Uanset hvilke færdigheder du beslutter at fokusere på, regelmæssig forberedelse og en struktureret studieplan er nøglen til at forbedre dit TOEFL-resultat.

TOEFL forberedende prøve

At tage en TOEFL-forberedende prøve vil give dig en fornemmelse af dit nuværende TOEFL-resultat, så du ved, hvad du skal arbejde på. Mange starter med en forberedende prøve først uden forberedelse og vælger derefter deres TOEFL-forberedelsesmetoder i overensstemmelse hermed. Du kan købe officielt bedømte TOEFL-forberedende prøver fra ETS, skaberne af TOEFL. Disse er de mest autentiske, men også de dyreste. Du kan også tage EF SET English Certificate Plus gratis, som giver dig en idé om dit TOEFL-resultat, eller du kan købe en testforberedelsesbog, der indeholder TOEFL-forberedende prøver, som du selv bedømmer.

I alle tilfælde er det vigtigt at tage din TOEFL-forberedende prøve under de bedst mulige forhold. Afsæt tilstrækkelig tid til at gennemføre hele testen i et hug, sid et stille sted uden distraktioner, og snyd ikke. Husk, at den TOEFL-forberedende prøve ikke er så stressende som den ægte TOEFL, der tages i ukendte omgivelser, så det er sandsynligt, at du klarer dig bedre til en forberedende prøve, end du gør på selve testdagen.

TOEFL kurser

Der er også mere specifikke TOEFL-forberedelsesmetoder, hvis du har et ambitiøst mål. Mange studerende starter med at prøve at forberede sig på TOEFL alene, måske med en bog og nogle forberedende prøver, så tager de den rigtige TOEFL. De, der er langt fra deres mål, beslutter derefter at tilmelde sig et kursus, når de ser deres TOEFL-resultat. TOEFL er en vanskelig, akademisk orienteret test, og et specifikt kursusforløb kan gøre en stor forskel.

Et godt TOEFL-forberedelseskursus vil indeholde masser af testspecifikke råd om, hvordan man griber forskellige spørgsmålstyper an, hvordan man kan sætte dit eget tempo, noteringsstrategier osv. Samt en eller flere TOEFL-forberedende prøver i realistiske miljøer. Lærere på TOEFL-forberedelseskurserne har masser af erfaring med testen og ved, hvordan du får det maksimale resultat.

Der findes mange former for TOEFL-forberedelseskurser. De tre hovedtyper er online TOEFL-forberedelseskurser, TOEFL-forberedelseskurser på en skole i nærheden, hvor du bor, og TOEFL-forberedelseskurser i udlandet. Husk, at de fleste TOEFL-forberedelseskurser varer mindst 2 måneder, hvis ikke længere, og at der er brug for at bruge megen tid på dem for at de kan forbedre dit TOEFL-resultat effektivt. Du bliver nødt til at medtage denne forsinkelse i din planlægning, når du overvejer universitetets ansøgningsfrister.

Hvordan EF kan hjælpe dig

EF tilbyder en række TOEFL-forberedelseskurser både online og i udlandet med fleksible startdatoer og varighed. Hvis du er tæt på dit mål med hensyn til TOEFL-point, kan du tilmelde dig et kort kursus, mens dem med et mere ambitiøst mål for forbedring kan finde længere kurser. Lær mere om vores TOEFL-forberedelseskurser i udlandet og vores online TOEFL-forberedelseskurser.