TOEFL Essentials

TOEFL Essentials er en adaptiv 1,5 times online engelsk test af læselyttetale og skrive, i både en generel og en akademisk kontekst. Denne version af TOEFL er designet som et billigere og mere tilgængeligt alternativ til den strenge TOEFL iBT. Hvis du tager TOEFL for optagelse på universitetet, er det vigtigt at tjekke, hvilken version af TOEFL universitet accepterer, da ikke alle vil acceptere Essentials.

Historie

TOEFL Essentials blev lanceret i 2021 som en TOEFL eksamen til alle formål: kortere, billigere og administreret helt online. Fordi Essentials er adaptiv, er den i stand til at vurdere kandidater på en bredere vifte af engelskkundskabsniveauer, fra begyndere til avancerede.

Scoring

TOEFL Essentials scores fra 1 til 12, med lige stor vægt på hver af de fire testede færdigheder. Forskellige universiteter kræver forskellige TOEFL-resultater, og nogle accepterer ikke TOEFL Essentials. Nogle kan også kræve specifikke scores på specifikke færdigheder, såsom at skrive eller tale. Det er altid bedst at tjekke reglerne for det universitet, du er interesseret i. Alle TOEFL-resultater er gyldige i 2 år efter testen. TOEFL Essentials rapporten med resultater inkluderer både scoren på den seneste testsession, samt den bedste score af alle testsessioner i løbet af de seneste 2 år.