TOEIC forberedelse

Forberedelse til TOEIC omfatter to ting: at blive fortrolig med TOEIC-testen og forbedre dine engelskkundskaber. Målet med at gøre dig bekendt med TOEIC er at udvikle strategier til at optimere dit testresultat på baggrund af dine engelskkundskaber, uanset hvad de måtte være. Denne del af din forberedelse er relativt ligetil. Du bør få en god forståelse af TOEIC-teststrukturen, se på nogle eksempler på spørgsmål og svar og tage en TOEIC-forberedende prøve eller den rigtige TOEIC en gang som en prøvetest.

Den anden del i TOEIC-forberedelsen er længere. Udover de små fordele, du kan opnå ved at gøre dig bekendt med testen, kan du kun forbedre dit TOEIC-resultat ved at forbedre dine engelskkundskaber. Der er ingen tricks eller genveje. Det vil kræve, at du studerer og lærer at bruge engelsk mere effektivt. Når det er sagt, kan du lære hurtigere ved at tilmelde dig et dedikeret TOEIC-forberedelseskursus.

TOEIC forberedende prøve

Der er mange typer tests, du kan tage for at øve dig til TOEIC. ETS, der står for TOEIC, sælger forberedende prøver, som du kan købe. Disse er de mest autentiske. Du kan også finde masser af gratis delvise eller komplette TOEIC-forberedende prøver på nettet eller i TOEIC-forberedelsesbøger. Eller du kan tage EFSET English Certificate, som er lige så lang og svær som TOEIC lytte- og læsetesten, og tester de samme færdigheder. Det giver dig en god fornemmelse af det nødvendige koncentrationsniveau for at tage en standardiseret engelsk test.

Uanset hvilken TOEIC forberedende prøve du beslutter at tage, skal du huske, at dit mål er at gøre dig bekendt med testmiljøet, spørgsmålstyperne og de forventede svarformater. Du vil ikke få de samme spørgsmål som i din TOEIC-test, men opgavetyperne vil være ens. Husk, at alle TOEIC-forberedelseskurser omfatter TOEIC-forberedende prøver.

TOEIC kurser

Et TOEIC-forberedelseskursus er en god mulighed for dig, hvis du har et ambitiøst mål for dit TOEIC-resultat, og du ikke er sikker på, at du kan nå det alene. TOEIC-forberedelseslærere er højt specialiserede. De kender testen godt og kan hjælpe dig med meget præcise strategier for at få mest muligt ud af dine evner på selve testdagen. De ved også, hvilke typer ordforråd, grammatik og brug, du bliver nødt til at mestre for at klare dig godt i TOEIC.

Der er et stort udvalg af TOEIC-forberedelseskurser. De tre hovedtyper er online TOEIC-kurser, TOEIC-kurser på en skole i nærheden af, hvor du bor, og TOEIC-kurser i udlandet. Online TOEIC-forberedelse er fleksibelt og billigt, men det kræver selvdisciplin for at holde dig til din studieplan. TOEIC-kurser i nærheden af, hvor du bor, giver dig en mere fast klassestruktur, hvis du har brug for det for at klare dig godt. TOEIC-forberedelseskurser i udlandet er den mest intensive løsning, fordi du får mange timers undervisning og studietid hver uge, og uden for undervisningen befinder du dig i et engelsktalende miljø, men det er også den dyreste løsning. Afhængig af din tidsplan og dit budget kan du vælge den type TOEIC-forberedelse, der passer bedst til dig.

Hvordan EF kan hjælpe dig

EF har en række TOEIC-forberedelseskurser både online og i udlandet. Du kan starte på næsten alle datoer og tilpasse varigheden af dit kursus, alt efter hvor langt du er fra dine TOEIC-mål. Få mere at vide om vores TOEIC-forberedelseskurser i udlandet og vores online TOEIC-forberedelseskurser.