IELTS General Training

IELTS General Training-testen er en af de to versioner af IELTS, og den er den mindst populære af de to. Den er primært beregnet til folk, der ansøger om visum til Storbritannien eller andre lande med engelsksproget visumpligt, selvom den mere populære IELTS Academic også kan bruges til dette formål. IELTS General Training-testen kan ikke bruges på de fleste universiteter og gymnasier som bevis for engelskfærdigheder. Studerende bliver i stedet bedt om at tage IELTS Academic eller en anden mere fagligt orienteret engelsktest.

Teststruktur

IELTS General Training varer i alt 2 timer og 45 minutter med fire færdigheder, der bliver testet: læsning, skrivning, lytning og tale. De skriftlige dele af testen er forskellige for IELTS General Training og IELTS Academic testene, med mere vægt på dagligdagsemner og arbejdspladomgivelser i General Training-testen. De talte dele af de to prøver er identiske og inkluderer ikke akademiske emner.

Pointgivning

IELTS General Training bedømmes med point på en skala fra 0 til 9, og der er ingen bestået eller ikke-bestået bedømmelse. IELTS General Training resultaterne er gyldige i 2 år.