EF SET English Certificate

EFSET English Certificate er en standardiseret engelsktest, der primært bruges til certificering af engelskkundskaber. Den tester læse- og lyttefærdigheder, men ikke tale- eller skrivefærdigheder. Pointgivningen for EFSET spænder fra 0 til 100 og er justeret efter de seks CEFR-niveauer. Disse resultater kan postes direkte på LinkedIn som en officiel engelsk certificering.

Teststruktur

EFSET English Certificate er en tidsbestemt, 50 minutters adaptiv test med en 25 minutters læseforståelsesdel og en 25 minutters lytteforståelsesdel. Antallet af opgaver pr. del afhænger af testsessionen, fordi testen bliver sværere eller lettere afhængigt af, hvor godt den studerende klarer sig. Som med alle versioner af EFSET er denne version tilgængelig online uden gebyr.

EFSET-indholder og de psykometriske specifikationer lever op til de højeste industristandarder for testning, det vil sige APA/NCME-standarderne for uddannelses- og psykologisk testning, 2014. Alle testspørgsmål er testet blandt en standardpopulation, analyseret og kalibreret til en fælles skala. .