EF SET Pointgivning

EFSET English Certificate og EFSET English Certificate Plus giver point på en skala fra 0 til 100 samlet, der omfatter både lytte- og læsefærdigheder. EFSET Quick English Check giver point på en 3-niveausskala: lav, medium og høj. Studerende, der gennemfører EFSET eller EFSET PLUS, får point på en skala fra 0 til 100 i læsning, point på en skala fra 0 til 100 i lytning og en samlet score, også fra 0 til 100. Læse- og lyttedelene i EFSET vægtes lige meget ved beregningen af pointscoren. Den samlede EFSET-pointscore er et gennemsnit af de to delresultater.

Benchmark for pointgivning

EFSET-pointscorer svarer til CEFR-niveauer, og både EFSET-pointscorer og CEFR-ækvivalensen er angivet i testresultaterne. EFSET er en standardiseret engelsktest, der måler på tværs af alle færdighedsniveauer med sammenlignelig nøjagtighed, mens de fleste engelsktests måler mellemniveauerne nøjagtigt, men kan ikke måle studerende på begynder- og avanceret niveau nøjagtigt.

EFSET English Certificate Plus-scorer har vist sig at korrelere med TOEFL- og IELTS-scoreresultater. Dette betyder, at EFSET English Certificate Plus-pointscorer måler engelsk lytte- og læsefærdigheder samt disse to andre tests.

Gyldighed

EFSET-resultater udløber ikke og kan postes direkte på LinkedIn som en engelsk certificering. Disse resultater kan også bruges i professionel sammenhæng, på CV'er eller til en jobsamtale. EF Education First Labs bruger også anonymiserede EF SET-resultater til at oprette det årlige EF English Proficiency Index.