TOEFL score

Din TOEFL-pointscore i iBT-testen vil være mellem 0 og 120. På Essentials-testen vil den være mellem 1 og 12. På PBT-testen var den mellem 310 og 677. Et TOEFL iBT-resultat beregnes ved at lægge hver af de 4 delresultater sammen, fordi hver færdighed er vægtet lige. Hver del - læsning, lytning, tale, skrivning - er 30 point værd. I TOEFL iBT får du en samlet pointscore på mellem 0 og 120, men du får også en pointscore på hver del mellem 0 og 30.

På TOEFL Essentials vil du få en score mellem 1 og 12 på hver af de 4 dele, og din samlede score vil være et gennemsnit af de fire deles score med hver del ligeligt vægtet. Delenes score er i hele point, hvorimod det samlede gennemsnit er i halve point, så det er muligt at få en samlet 8,5 for eksempel. TOEFL Essentials inkluderer også en videoerklæring uden point.

TOEFL scorer er tilgængelige omkring ti dage efter prøvedatoen for iBT og seks dage fra prøvedatoen for Essentials-testen. Scorerne er gyldige i to år.

Benchmark for pointgivning

De fleste har brug for et specifikt TOEFL-resultat for at ansøge til et bestemt universitet. Det krævede TOEFL-resultat varierer meget afhængig af universitetet og den uddannelse, du ansøger om. Nogle universiteter eller uddannelser har et samlet TOEFL-krav, men også et minimumkrav i en eller flere af TOEFL-testdelene. Som hovedregel vil mere avancerede grader og mere selektive universiteter have strengere TOEFL-krav. Du kan finde ud af, hvilket TOEFL-resultat, der kræves af de universiteter og uddannelser, du ansøger om, ved at kontakte universitetets optagelseskontor.

Andre versioner af TOEFL

Hvis du tog TOEFL på papir i stedet for online, vil din TOEFL-score være helt anderledes. TOEFL PBT-score inkluderer kun læse, lytte og struktur-underscore. Skrivedelen i TOEFL PBT rapporteres separat og har en score på 0 til 6. De fleste universiteter, der accepterer en TOEFL iBT-score, vil også acceptere en tilsvarende TOEFL PBT-score.

TOEFL Junior- og TOEFL ITP-resultater kan ikke konverteres til standard TOEFL-resultater.