EF SET Quick Check

EFSET Quick Check er en forkortet version af EFSET English Certificate udviklet til testdeltagere, der har brug for at få en generel idé om deres engelskniveau uden at bruge tid på at tage en længere test. Lærere bruger ofte Quick Check som en placeringstest for at finde ud af, hvilken studiegruppe deres studerende er bedst egnet til.

Teststruktur

EFSET Quick Check er en tidsbegrænset test, der varer 15 minutter. Den tester læse- og lytteforståelse. Pointgivningen for Quick Check er inddelt i lav, mellem eller avancerede engelskkundskaber, der svarer til CEFR-niveau A, B og C. I modsætning til de andre versioner af EFSET er EFSET Quick English Check ikke en adaptiv test, så hvis den tages mere end en gang vil spørgsmålene være identiske, hver gang du tager testen.

Tilgængelighed

EF SET Quick Check er tilgængelig online uden omkostninger. Resultaterne af Quick English Check kan deles på sociale medier, men kun EF SET English Certificate er egnet til offentliggørelse på LinkedIn som en engelsk certificering på grund af dets mere præcise score.