Cambridge eksamener

Cambridge engelsktestene er en række engelske certificeringseksaminer, som hver giver et testspecifikt certifikat, der er gyldigt på ubestemt tid. Hver Cambridge-eksamen tester et specifikt niveau af engelsk, så du skal først vælge, hvilken eksamen der passer til dit niveau, ved at tage Cambridge-placeringstesten online.

Tests

Der findes adskillige Cambridge English tests, men kun de mest almindelige tests, som er tilgængelige for voksne, diskuteres på denne side.

A2 Key (KET) - begynderniveau

B2 Preliminary (PET) - mellemniveau

B2 First (FCE) - mellemniveau

C1 Advanced (CAE) - højt niveau

C2 Proficiency (CPE) - ekspertniveau

Languaskills - alle niveauer A1-C1

Testdesign

Cambridge engelske test foreslås ofte i en skole eller på arbejdspladsen, men de er også tilgængelige for enkeltpersoner på autoriserede testcentre både i Storbritannien og rundt om i verden. Designet af Cambridge eksamenspakken af certificeringer gør dem særligt attraktive for skoler og andre institutioner. Det er almindeligt, at en skole tilbyder en Cambridge-eksamen på et lavere niveau på ét klassetrin, derefter en eksamen på et højere niveau et par år senere og til sidst en eksamen på endnu højere niveau tæt på eksamen. På denne måde opbygger en studerende en portefølje af Cambridge English certifikater. Dette design er meget forskelligt fra nogen af de andre standardiserede engelske tests.

Pointgivning

Siden 2016 har alle Cambridge-eksamener brugt en harmoniseret pointskala, men hver eksamen kan levere pointscorer på et begrænset område af skalaen i henhold til hvilket engelskniveau, der testes. Cambridge English-pointsskala bruges af alle eksamener tilpasset CEFR. Der er mange måder at forberede sig til en Cambridge-eksamen på, afhængig af dine mål og tidsplan.

Cambridge Eksamener i et overblik

Hvorfor tage denne test? Institutionel test og universitetsansøgning i Storbritannien
Pris $150-$250
Varighed 110 til 236 minutter, afhængig af testversion
Hvornår får du dit resultat?2 til 40 dage
TeststedAutoriserede testcentre
Hvor længe er resultatet gyldigt?For altid
Sammenlign med andre tests