Engelsk tests

Vælg den bedste engelsk test til dine behov, uanset om du er en på udkig efter en pålidelig certificering i professionel øjemed, studerende, der søger ind på et universitet i udlandet, eller lærer engelsk og er nysgerrig efter dit færdighedsniveau. Disse sider er en komplet guide til de mest almindelige engelsk tests, der anvendes over hele verden - TOEFL, TOEIC, EF SET, IELTS og Cambridge English Exams - inklusiv detaljerede oplysninger om teststruktur, score og organisationerne bag testene.

Det er svært at vælge den rigtige engelsk test, når der er så mange at vælge imellem.

Cambridge eksamener

Cambridge eksamenspakken er den sværeste engelsk test at forstå, fordi den faktisk er et sæt af flere tests til forskellige niveauer og studerende.

EF SET

EF SET er en online standardiseret engelskprøve til certificering af engelsk i professionel sammenhæng og færdighedsvurdering uden den dyre pris, som andre engelsk tests koster.

IELTS

IELTS er to tests: en generel engelsk test til certificering og immigrationsformål og en akademisk engelsk test for universitetsoptagelse i Storbritannien og andre steder.

TOEFL

TOEFL er en akademisk orienteret engelsk test, som hovedsageligt aflægges af udenlandske studerende, der ønsker at gå på universitet i USA eller Canada.

TOEIC

TOEIC er to tests orienteret mod fagfolk og virksomheder. Den tester brugen af engelsk i en international sammenhæng på arbejdspladsen.

Sammenlign engelsk tests

Sammenlign de forskellige standardiserede sprogtests i engelsk på en enkelt side, så du kan vælge den bedste test til at opfylde dine mål.