EF SET forberedelse

I modsætning til andre engelsktests kræver EFSET ingen speciel forberedelse, for du altid kan tage den igen, hvis du ikke er tilfreds med din pointscore. Det er en gratis test. Den bedste forberedelse til EFSET er at finde et roligt sted, hvor du kan koncentrere dig og afsætte tid nok til at gennemføre hele testen i en køre. Sørg for, at din internetforbindelse er god, og at din lyd fungerer. Selve EFSET-testen laver et lydtjek, før spørgsmålene begynder.

Hvis du ikke er tilfreds med dit EFSET-resultat efter at have gennemført testen, vil enhver metode, du vælger til at forbedre dine engelskkundskaber, også forbedre dit EFSET-resultat. For at forbedre dine lyttefærdigheder skal du bruge film, radioudsendelser eller tv på engelsk. For at forbedre dine læsefærdigheder er der ikke noget, der er bedre end at læse. Aviser, magasiner og bøger er alle gode kilder til læsestof. Find emner, du er interesseret i, og opbyg dit ordforråd.

EF SET forberedende prøver

De fleste øver ikke til EFSET, fordi man bare kan tage den direkte. Det er ikke nødvendigt at tage en forberende prøve til EFSET. Du kan dog bruge EFSET som forberedelse til en anden standardiseret test. EFSET Plus er særligt velegnet til dette formål, fordi det er en lang og svær test. I slutningen af EFSET Plus får du en pointscore, der nøjagtigt forudsiger dit resultat i en IELTS- eller TOEFL-eksamen.

At bruge EFSET som forberedelse til en anden eksamen er nyttigt, fordi den opbygger din selvtillid, når du tager en test og vænner dig til det svære ved en krævende test. EFSET's design er dog forskellig fra enhver anden test, så du vil ikke se nøjagtigt de samme typer spørgsmål i EFSET som i andre tests. Hvis du ønsker at gøre dig bekendt med teststrategier og spørgsmålstyper i en bestemt test, er den bedste løsning at tage et testforberedelseskursus.

Hvordan EF kan hjælpe dig

Du kan forberede dig til enhver standardiseret engelsktest ved at tage EFSET. Hvis du leder efter en engelsk certificering til dit CV, er EFSET et godt valg. Hvis du har brug for at få en bestemt pointscore i en anden standardiseret engelsktest til en universitetsansøgning eller indvandring, kan du læse mere om vores testforberedelseskurser i udlandet og vores online testforberedelseskurser.