TOEFL

TOEFL (Test of English as a Foreign Language) er en standardiseret akademisk engelsk test primært taget af studerende, der søger til universiteter i USA. TOEFL accepteres også som bevis på engelskkundskaber af nogle universiteter uden for USA. TOEFL er faktisk en række tests, hvoraf de mest populære er TOEFL iBT og TOEFL Essentials-eksamenen. Andre tests i TOEFL-pakken er TOEFL ITP (Institutional Testing Program), TOEFL Junior og TOEFL Primary. Disse andre former for TOEFL er kun tilgængelige for elever via deres skoler.  TOEFL PBT (papirbaseret test eller papirleveret test) blev udfaset i april 2021.

TOEFL består af fire dele - læsning, lytning, tale og skrivning. TOEFL iBT er en lang og svær test (over 3 timer) udviklet til at vurdere, om de studerende er klar til at studere på et engelsktalende universitet. Mange studerende bruger 3 til 6 måneder på at forberede sig til TOEFL, inden de tager eksamenen. TOEFL Essentials-eksamenen blev designet til at være en nemmere, billigere engelsktest med et mindre akademisk fokus.

Pointgivning

En TOEFL-score på iBT-versionen af testen er på en skala fra 0 til 120. Resultaterne på Essentials-testen rapporteres i halve bånd fra 1 til 12. Begge test inkluderer den bedste score i hver testdel i de seneste 2 år i den officielle resultatrapport. En studerende må tage TOEFL så mange gange han/hun vil, men ikke mere end én gang hver 3. dag.

Ejerskab

TOEFL er et produkt af ETS, en amerikansk nonprofitorganisation, der også laver TOEIC, en anden standardiseret engelsk test rettet mod et erhvervspublikum.

TOEFL i et overblik

Hvorfor tage denne test?Ansøgning til et universitet i USA, Australien, New Zealand, Storbritannien eller Canada
Pris$100-$320
Varighed90 minutter (Essentials) eller 180 minutter (iBT)
Hvornår får du dit resultat?6 til 10 dage
TeststedAutoriserede testcentre eller online
Hvor længe er resultatet gyldigt?2 år
Sammenlign med andre tests