TOEFL Skrivning

TOEFL skrivedelen er den sidste del af TOEFL iBT-testen og den tredje del af TOEFL Essentials testen. På TOEFL iBT varer det 50 minutter og består af to skrivedele. Du får en i forvejen bestemt tid til hver skriveopgave: 20 minutter til den første opgave og 30 minutter til den anden. På TOEFL Essentials testen består skriveafsnittet af 15 til 19 sætninger, som du skal bygge ud fra de angivne ord, og derefter 2 skriveopgaver. Det tager 24 til 30 minutter at fuldføre skriveafsnittet i TOEFL Essentials.

Dine skriftlige svar skal skrives på et QWERTY-tastatur, så det er vigtigt at være i stand til at skrive hurtigt og præcist.

Spørgsmålstyper

Den første skriveopgave på TOEFL iBT er såkaldt "integreret", hvilket betyder, at du skal læse eller lytte til en tekst eller mere end én tekst eller foredrag og skrive et essay-svar i relation til det, du har læst eller hørt. . Du har lov til at tage noter, mens du læser og lytter. Et godkendt svar på den første TOEFL skriveopgave er generelt 150 til 225 ord.

Den anden TOEFL iBT skriveopgave er et menings-essay. Du vil blive givet en kort udtalelse og bedt om at sige, om du er enig eller uenig i den, mens understøtter dit argument med eksempler. Dit essay vil blive bedømt på udvikling, organisation, sammenhæng og detaljer ud over engelsk brug og nøjagtighed. Et godt svar vil normalt være på mindst 300 ord.

TOEFL Essentials skrivedelen har en samling af opgaver, som er sætningsopbyggere. Du får nogle ord at trække og slippe for at lave en grammatisk korrekt sætning. Derefter skal du udføre 2 skriveopgaver. Disse kan være af tre forskellige typer: at beskrive et billede, skrive en e-mail eller skrive i et universitetsforum.

Pointgivning

TOEFL-skrivedelen bedømmes af ETS eksaminatorer centralt, ikke på hvert teststed. Den bliver også scoret af computeren for grammatik, stavning, ordforråd osv. Hver af de to skriveopgaver på iBT scores mellem 0 og 5, derefter justeres den kombinerede score til en skala fra 0 til 30 samlet. Et TOEFL score i skrivedelen på 24 eller højere betragtes som en god score. På Essentials vil din skrivescore være mellem 0 og 12, og en god score er 9 eller derover.