ETS TOEIC

Educational Testing Service (ETS) er den organisation, der har udviklet, bygget og vedligeholder TOEIC. ETS er en amerikansk nonprofitorganisation med hovedkontor i New Jersey, men den har mange profitable datterselskaber overalt i verden. Når du tager TOEIC, modtager ETS en stor del af dit testgebyr, og det er ETS, der bedømmer TOEIC. Testcentret, hvor du tager TOEIC-testen, opbevarer resten af gebyret og er kun ansvarlig for sikkerheden og testadministrationen. Dit testcenter vurderer ikke din TOEIC-test.

Historie

ETS designede TOEIC i slutningen af 1970'erne efter anmodning fra en japansk forretningsmand. Den første TOEIC blev administreret af ETS i Japan i 1979. Japan er stadig et stort marked for ETS's TOEIC, og sammen med Sydkorea repræsenterer disse to lande 80 % af de samlede TOEIC-testdeltagere hvert år.

Andre tests

TOEIC er ikke den eneste test, der er skabt af ETS. ETS er også organisationen bag TOEFL (for akademisk engelsk), SAT (for amerikanske gymnasieelever), GRE (for amerikanske universitetsstuderende) og mange andre amerikanske statseksaminer for grundskoleelever. ETS er en enorm organisation og anslås at administrere over 50 millioner tests om året på verdensplan. ETS´s TOEIC tages af millioner af mennesker hvert år.