VORES SKOLER ER ÅBNE! Ring til os for den seneste opdatering

Uddannelse på kinesisk

Intet bringer det kinesiske sprog til live som uddannelse i kinesisk. Det er nemt at blive fanget i udenadslære og grammatik, når du studerer kinesisk. En uddannelse i kinesisk er lige det der skal til, for at bryde den vane. Når du anvender kinesisk dagligt, kommer motivationen og ønsket om kontinuerligt at forbedre dine sprogkundskaber.

Uddannelse på kinesisk

EF Studieår i Udlandet

16 + år
6, 9 eller 11 måneder
Kombiner sprog og akademiske studier, og bliv flydende i op til tre sprog samtidig med at du bliver en ægte verdensborger.
Destination: Kina

EF Sprogrejser

10 - 18 år
2-24 uger
Lær et sprog i udlandet på et fleksibelt og individuel kursus, eller en all-inclusive grupperejse ledet af en EF kursusleder.
Destination: Kina

EF Sprog i Udlandet

18 - 25 år
2-24 uger
Lær et sprog hurtigere i udlandet på en EF-skole. Vælg mellem 50 forskellige destinationer. Kurser starter hver mandag.
Destination: Kina

EF Sprog i Udlandet

25 + år
1-24 uger
Boost din internationale karriere med personaliserede sprogkurser i en af verdens mest interessante byer. Designet til voksne og professionelle.
Destination: Kina

Søg efter mest populære destinationer

Uddannelse på kinesisk

Når du vælger uddannelse på kinesisk, melder du dig til at omgive dig med det kinesiske liv, kultur og sprog døgnet rundt. Dit kursus i Shanghai vil tilbyde dig den bedste undervisning af højeste kvalitet, kombineret med sjove aktiviteter og masser af fritid, til at udforske den kinesiske storby. At være del af en uddannelse på kinesisk, betyder ikke kun at du vil lære sproget hurtigere end du ville på et kursus i dit hjemland, men også at du vil få nye venner og opleve livet i Kina. Vær ikke overrasket hvis du opdager at du gerne vil blive i Kina, når dit kursus slutter!

Livet i Kina

Du kan tilmelde dig en uddannelse på kinesisk i Shanghai, og tilpasse det alt efter hvad dine interesser er og hvilke kurser der passer bedst til dig. Uanset om du vælger at tilbringe din fritid i te-huse og templer, eller du foretrækker at besøge berømte turist-destinationer, vil der være nok at vælge imellem. Du kan vælge at bo hos én af vores imødekommende værtsfamilier under din uddannelse på kinesisk, som vil få dig til at føle dig godt tilpas i deres hjem og give dig ekstra øvelse. Alternativt vil du måske foretrække at bo sammen med med-studerende for en smule mere uafhængighed, og opleve et mere internationalt ophold i Kina.