Uddannelse i Shanghai

Uddannelse i Shanghai
4.3
(264 bedømmelser)
4.3

Hvis du virkelig brænder for at mestre kinesisk, så er der intet bedre sted at tage en uddannelse end i Shanghai. Hvis du ønsker en kinesisk uddannelse bør dit første stop være Shanghai. Vores skole ligger i hjertet af byen, i en stor, moderne bygning med åbne klasselokaler, student lounges, og masser af muligheder for at deltage i aktivister. Du vil blive overrasket over hvor hurtigt du udvikler selvtilliden til at snakke kinesisk ved en hver lejlighed.

Hult International Business School

18+ år
Bachelor, master, MBA
Opnå en uddannelsesgrad på Hult – en selvstændig, award-vindende business school med campusser i hele verden.
Destination: Kina
By: Shanghai

Uddannelse i Shanghai

At tage en uddannelse midt i Kinas mest befolkede by, giver dig rigeligt med chancer for at øve dit kinesiske under dit ophold i Shanghai. Som det finansielle centrum, er byen også i rivende vækst og er en af de hurtigst udviklende byer i verden. Det er svært at forstille sig, at man ville komme til at kede sig under sin uddannelse i Shanghai! Med over 30 universiteter og titusindvis af studerende, finder du helt sikker nye venner og bliver en aktiv del af det sociale fritidsliv. Og bare rolig - hvis du har brug for lidt ekstra hjælp til at finde ud af, hvad du mon skal lave, så er vores medarbejder på destinationen klar til at hjælpe dig med at planlægge hvordan du bedst udforsker byen uden besvær.

Hvor skal jeg bo i Shanghai?

Når du tager en uddannelse i Shanghai med EF, kan du vælge mellem at bo hos en kinesisk familie eller i en af vores studenterboliger. Hvis gerne vil lære at tale kinesisk med en autentiske accent, bør du vælge at bo hos en værtsfamilie. Her har du nemlig mulighed for at øve dit kinesiske ved middagsbordet eller når I hygger jer sammen i weekenderne. Under dit ophold hos en kinesisk værtsfamilie vil du opleve den kinesiske kultur og levevis helt tæt på. Hvis du dog har brug for lidt mere frihed og selvstændighed, kan du bo i en af vores studenterboliger tæt på skolen. Her vil du bo sammen med andre medstuderende fra hele verden, og skabe dig et internationalt netværk af venskaber, som vil følge dig selv når du rejser hjem igen. Uanset hvordan du vælger at bo, kan du være sikker på, at din uddannelse i Shanghai bliver en oplevelse ud over det sædvanlige.