VORES SKOLER ER ÅBNE! Ring til os for den seneste opdatering

Uddannelse i Kina

Vi hører og læser så meget om Kina i medierne, Men hvad er det egentlig, der foregår I disse år i det gamle rige i øst? Tag med os og få en personlig uddannelse i Kina, landets fortid, nutid og fremtid. Lær den fascinerende virkelighed bag de mange historier at kende. Både på et kortere sprogkursus eller en længervarende uddannelse i Kina, vil du - udover at lære kinesisk – få et solidt indblik i dette enorme og komplekse land.

Uddannelse i Kina

Hult International Business School

18+ år
Bachelor, master, MBA og lederuddannelse
Opnå en uddannelsesgrad på Hult – en selvstændig, award-vindende business school med campusser i hele verden.
Destination: Kina
By: Shanghai

EF Studieår i Udlandet

16 + år
6, 9 eller 11 måneder
Kombiner sprog og akademiske studier, og bliv flydende i op til tre sprog samtidig med at du bliver en ægte verdensborger.
Destination: Kina
By: Shanghai

EF Sprogrejser

10 - 18 år
2-24 uger
Lær et sprog i udlandet på et fleksibelt og individuel kursus, eller en all-inclusive grupperejse ledet af en EF kursusleder.
Destination: Kina
By: Shanghai

EF Sprog i Udlandet

18 - 25 år
2-24 uger
Lær et sprog hurtigere i udlandet på en EF-skole. Vælg mellem 50 forskellige destinationer. Kurser starter hver mandag.
Destination: Kina
By: Shanghai

EF Sprog i Udlandet

25 + år
1-24 uger
Boost din internationale karriere med personaliserede sprogkurser i en af verdens mest interessante byer. Designet til voksne og professionelle.
Destination: Kina
By: Shanghai

Søg efter vores mest populære destinationer

Uddannelse i Kina

En uddannelse i Kina er din chance for at se dette land og dets store forandringer. Kina har hastet mod modernitet de sidste årtier, men det har stadig sin gamle spændende kultur. Når du deltager i vores uddannelse i Kina vil du opleve de forandringer, som landet går igennem samt sætte pris på kulturen som er mange år gammel. Du vil samtidig meget hurtigt blive sikker og tryg ved at tale kinesisk. Kina er et af verdens mest indflydelsesrige lande og en uddannelse her er nøglen til at forstå dette komplekse og fascinerende samfund.

Fordelene ved at studere i Kina

Kinesisk er et kompleks sprog for mange mennesker, men en uddannelse i Kina vil gøre sproget meget lettere at lære. Du kan måske studere kinesisk, hvor du bor, men det er svært at finde mennesker, som du kan øve sproget med. Når du deltager i vores uddannelse i Kina, vil du ikke have problemer med at finde folk eller lokale at tale med, da du vil være omringet af dem. Den hurtigste måde at lære på er ved at snakke sproget i hverdagen. En uddannelse i Kina vil inddrage dig og give dig mod på at bruge det kinesiske på måder, som du ikke kan derhjemme, og samtidig opbygge selvsikkerhed og flydende kinesiske sprogevner.