Sprogkursus i San Francisco

Sprogkursus i San Francisco
4.7
583
(583 bedømmelser)
4.7

Vil du opleve et anderledes USA? Så er et sprogkursus i San Francisco noget for dig. San Francisco er en by lige på kanten. Den er cool og smart, avantgarde og kreativ. På et sprogkursus i San Francisco kan du opleve det hele og lidt til. Og lære engelsk, naturligvis.

Sprogkursus i San Francisco

Sprogkursus i San Francisco

Gratis brochure

Find et program

EF Sprogrejser

EF Sprogrejser

10-19 år
2-24 uger
Lær et sprog i udlandet på et fleksibelt og individuel kursus, eller en all-inclusive grupperejse ledet af en EF kursusleder.
Destination: USA
By: San Francisco
EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

19-25 år
2-24 uger
Lær et sprog hurtigere i udlandet på en EF-skole. Vælg mellem 50 forskellige destinationer. Kurser starter hver mandag.
Destination: USA
By: San Francisco
EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

25 + år
1-24 uger
Boost din internationale karriere med personaliserede sprogkurser i en af verdens mest interessante byer. Designet til voksne og professionelle.
Destination: USA
By: San Francisco
EF Studieår i Udlandet

EF Studieår i Udlandet

16 + år
6, 9 eller 11 måneder
Kombiner sprog og akademiske studier, og bliv flydende i op til tre sprog samtidig med at du bliver en ægte verdensborger.
Destination: USA
By: San Francisco

Sprogkursus i San Francisco

Vi kan hjælpe dig med at planlægge et perfekt sprogkursus i San Francisco, som passer til dine ambitioner og dit niveau. Du kan forberede dig på en officiel sprogeksamen såsom TOEFL, som kan hjælpe dig ind på amerikanske universiteter eller virkelig forbedre sprogevner til din fremtidige karriere. Du kan også vælge at udføre frivilligt arbejde i San Francisco, hvor du kan få international erhvervserfaring fra arbejdet en lokal virksomhed. Hvis du trænger til en ferie, kan du vælge vores mere afslappende sprogkursus i San Francisco, hvor der er masser af ekskursioner og fritid til at gå på opdagelse. Vi kan hjælpe dig med at nå dine engelske sprogmål, uanset hvilken måde du ønsker at gøre det på.

Betagende San Francisco

San Francisco og resten af det omkringliggende kystområde har en vibrerende, multikulturel atmosfære, som er kendt for at være en af Amerikas mest imødekommende. Et sprogkursus i San Francisco giver dig chancen for at opleve berømte seværdigheder, men også mere unikke steder i San Franciscos små gader. Der er mange universiteter, hvor det mest kendte er University of California at Berkeley, hvilket er udnævnt som et af de bedste i verden. Der er også små kunstcaféer, smarte butikker og andre kreative, kulturelle oplevelser for ikke nævne det pulserende erhvervsliv. Så kom med og oplev denne smukke by ved kysten på et sprogkursus i San Francisco.

Hvorfor EF?

Tillid

Vi har over 50 års erfaring, og vores ry er verdenskendt.

Forbindelse

Lær med studerende fra over 100 lande.

Tilpas

Udforsk verden gennem vores programmer i over 50 globale destinationer.

Opnå

Lær hurtigere og mere grundigt med EF-metoden.

EF hele vejen

Vores egne skoler og kontorer over hele verden sikrer enestående kundeservice.

Globalt akkrediteret

Vores undervisningsekspertise og tilgang til læring er globalt anerkendt.