VORES SKOLER ER ÅBNE! Ring til os for den seneste opdatering

Kinesisk sprogkursus

Mange mennesker tror at kinesisk er et af de sværeste sprog at lære. Derfor er et kinesisk sprogkursus i Kina, hvor du kan øve dig i forskellige hverdagssituationer, den mest effektive måde at lære sproget på. Studer kinesisk med EF op oplev et kinesisk sprogkursus der kombinerer seriøs undervisning med turisme og fritid. Den helt rigtige kombination for at få dig til at snakke kinesisk med selvtillid.

Kinesisk sprogkursus

EF Studieår i Udlandet

16 + år
6, 9 eller 11 måneder
Kombiner sprog og akademiske studier, og bliv flydende i op til tre sprog samtidig med at du bliver en ægte verdensborger.
Destination: Kina

EF Sprogrejser

10 - 18 år
2-24 uger
Lær et sprog i udlandet på et fleksibelt og individuel kursus, eller en all-inclusive grupperejse ledet af en EF kursusleder.
Destination: Kina

EF Sprog i Udlandet

18 - 25 år
2-24 uger
Lær et sprog hurtigere i udlandet på en EF-skole. Vælg mellem 50 forskellige destinationer. Kurser starter hver mandag.
Destination: Kina

EF Sprog i Udlandet

25 + år
1-24 uger
Boost din internationale karriere med personaliserede sprogkurser i en af verdens mest interessante byer. Designet til voksne og professionelle.
Destination: Kina

Søg efter mest populære destinationer

Kinesisk sprogkursus

På et kinesisk sprogkursus vil du blive undervist af erfarne instruktører, som vil guide dig gennem alle udfordringerne ved at lære at tale kinesisk. Fra udtale til kalligrafi, vil vores kinesisk sprogkursus vil hjælpe dig med at blive fortrolig med alle aspekter af sproget. Forberedelsen, som du modtager i klasselokalet, vil gøre det nemmere for dig at anvende dit kinesisk i hverdagslivet. Du vil øve dit kinesisk mens du bestiller et måltid på en restaurant, afkoder de kinesiske tegn avisen, eller skriver en e-mail til en ny ven. Lær kinesisk med EF i et fuldt sprogskole miljø, hvor du med vores erfarne lærere , kan være sikker på at dit kursus i kinesisk vil være effektivt.

Verdens største klasselokale

Kina er en stor og mangfoldig nation, i en tid med stor omskiftining, økonomisk såvel som socialt. Kina er et rigtigt spændende sted at leve, og det er et rigtig godt tidspunkt at studere sproget. Under dit kinesisk sprogkursus vil du bo i Shanghai, en af verdens største byer. Men Kina er også Asiens landbrugsmæssige hjerteland, og hjem for én af de ældste kulturer. At få kinesisk undervisning i Kina, handler ikke bare om hvor godt du lærer at tale sproget. Tiden du bruger i Kina under et kinesisk sprogkursus, handler også om at lære landet at kende på første hånd, og opnå den nødvendige sociale sammenhæng for at kunne interagere på rette vis med kineserne. Lær kinesisk med EF idag!