VORES SKOLER ER ÅBNE! Ring til os for den seneste opdatering

Sprogkurser i Shanghai

Et sprogkursus i Shanghai lader dig kombinere sightseeing med kulturelle oplevelser mens du lærer Mandarin. Denne storby er førende indenfor både mode, kultur og teknologi og er samtidig et stort samlingspunkt for mange asiatiske virksomheder. Du vil helt sikkert forbedre dine kinesiske færdigheder under dit sprogkursus i Shanghai, og det vil være et godt skridt på vejen mod en lys fremtid.

Sprogkurser i Shanghai

EF Studieår i Udlandet

16 + år
6, 9 eller 11 måneder
Kombiner sprog og akademiske studier, og bliv flydende i op til tre sprog samtidig med at du bliver en ægte verdensborger.
Destination: Kina
By: Shanghai

EF Sprogrejser

10 - 18 år
2-24 uger
Lær et sprog i udlandet på et fleksibelt og individuel kursus, eller en all-inclusive grupperejse ledet af en EF kursusleder.
Destination: Kina
By: Shanghai

EF Sprog i Udlandet

18 - 25 år
2-24 uger
Lær et sprog hurtigere i udlandet på en EF-skole. Vælg mellem 50 forskellige destinationer. Kurser starter hver mandag.
Destination: Kina
By: Shanghai

EF Sprog i Udlandet

25 + år
1-24 uger
Boost din internationale karriere med personaliserede sprogkurser i en af verdens mest interessante byer. Designet til voksne og professionelle.
Destination: Kina
By: Shanghai

Kinesiske sprogkurser i Shanghai

Mandarin er det mest tale sprog på jorden. Tag et kinesisk sprogkursus i Shanghai og opbyg evnerne til at snakke med de milliarder af mandarin-talende mennesker over hele verden. Shanghai er i front inde for både finans og industri, og et kursus i kinesisk i Shanghai vil være et værdifuldt skridt på vej mod at gøre karriere eller forhandle med en af verdens hurtigst voksende økonomier. Du har rig mulighed for at øve dine kinesiske evner uden for klasselokalet, når du befinder dig blandt Shanghais veluddannede verdens borgere. I Shanghai vil se det ideal som resten af landet stræber imod at blive.

Verden største havneby

Når du tager et kinesisk sprogkursus i Shanghai vil du mærke energien og se mulighederne i en af verdens største og hurtigst voksende storbyer. Byen ligger ved Yangtze floden og har en voksende befolkning på over 23 millioner mennesker. Oplevelserne vil stå i kø, hvis du vælger at tage et sprogkursus i Shanghai. Få det fulde overblik over Kinas rige kulturarv, besøg Shanghai museum og se verdens mest omfattende samling af kinesiske artefakter. Udenfor museet mærker du igen byens højmoderne vibe og et sprogkursus i Shanghai er din mulighed for at selv at opdage det sande Kina.