VORES SKOLER ER ÅBNE! Ring til os for den seneste opdatering

Sprogkursus i Kina

Den bedste måde at lære et sprog på er ved at leve det - og det er præcist hvad du gør på et sprogkursus i Kina. Vi lærer dig at tale kinesisk med selvtillid. Du kan stole på at vi vil levere dig et sprogkursus i Kina af høj kvalitet, med vejledning af eksperter og med støtte hvert skridt af vejen.

Sprogkursus i Kina

EF Studieår i Udlandet

16 + år
6, 9 eller 11 måneder
Kombiner sprog og akademiske studier, og bliv flydende i op til tre sprog samtidig med at du bliver en ægte verdensborger.
Destination: Kina
By: Shanghai

EF Sprogrejser

10 - 18 år
2-24 uger
Lær et sprog i udlandet på et fleksibelt og individuel kursus, eller en all-inclusive grupperejse ledet af en EF kursusleder.
Destination: Kina
By: Shanghai

EF Sprog i Udlandet

18 - 25 år
2-24 uger
Lær et sprog hurtigere i udlandet på en EF-skole. Vælg mellem 50 forskellige destinationer. Kurser starter hver mandag.
Destination: Kina
By: Shanghai

EF Sprog i Udlandet

25 + år
1-24 uger
Boost din internationale karriere med personaliserede sprogkurser i en af verdens mest interessante byer. Designet til voksne og professionelle.
Destination: Kina
By: Shanghai

Søg efter vores mest populære destinationer

Sprogkursus i Kina

Gennem dit ophold på vores sprogkursus i Kina, vil du få førsteklasses undervisning fra erfarne undervisere. Udenfor klasseværelset vil du leve som enhver anden kineser. Og det er netop her hemmeligheden til fantastiske sprogkundskaber ligger: et godt mix af klasseundervisning og fritid. Udforsk de unikke landskaber, lær det kinesiske køkken at kende eller prøv at forstå den kinesiske økonomi som en del af dit kinesiske sprogkursus i Kina. Alt hvad du laver udenfor klasseværelset vil kræve, at du bruger det sprog, som du har lært på dit kinesisk kursus. Hvad enten du vil handle ind, tage bussen rundt i Kina eller bestille på en restaurant. Ved at øve hver dag, vil du blive selvsikker. Derfor vil du ikke tøve med at tale sproget, når du har afsluttet vores sprogkursus i Kina.

En øjenåbende oplevelse

Vores sprogkursus i Kina er en veludviklet uddannelsesoplevelse, hvor du kan få undervisning i Mandarin udtale, kinesiske idiomer og kinesisk kalligrafi. Man ved aldrig, måske du bliver så vild med Kina, at du ender med at blive. Og ingen ville bebrejde dig, da Kina er et enormt land med stor befolkning og en boomende økonomi, så der er muligheder rundt om hvert et hjørne. Vores sprogkursus i Kina tilbyder meget mere end at lære dig sproget. Uanset hvor gammel du er, eller hvor meget du har rejst før, så vil dit ophold i Kina blive en oplevelse, der vil ændre dit liv!