VORES SKOLER ER ÅBNE! Ring til os for den seneste opdatering

Sprogrejser til Kina

Tag på en af vores mange sprogrejser til Kina og kom hjem med nye sprogfærdigheder. Alle sprogrejser til Kina er unikke. Vores programmer passer til dine mål, i alt fra et to ugers kursus hvor du udforsker Shanghai til ni måneder i professionel praktik i landet. Uanset hvilke drømme du har til din sprogrejse til Kina, vil vi være med dig hele vejen.

Sprogrejser til Kina

EF Studieår i Udlandet

16 + år
6, 9 eller 11 måneder
Kombiner sprog og akademiske studier, og bliv flydende i op til tre sprog samtidig med at du bliver en ægte verdensborger.
Destination: Kina
By: Shanghai

EF Sprogrejser

10 - 18 år
2-24 uger
Lær et sprog i udlandet på et fleksibelt og individuel kursus, eller en all-inclusive grupperejse ledet af en EF kursusleder.
Destination: Kina
By: Shanghai

EF Sprog i Udlandet

18 - 25 år
2-24 uger
Lær et sprog hurtigere i udlandet på en EF-skole. Vælg mellem 50 forskellige destinationer. Kurser starter hver mandag.
Destination: Kina
By: Shanghai

EF Sprog i Udlandet

25 + år
1-24 uger
Boost din internationale karriere med personaliserede sprogkurser i en af verdens mest interessante byer. Designet til voksne og professionelle.
Destination: Kina
By: Shanghai

Søg efter vores mest populære destinationer

Sprogrejser til Kina

Sprogrejser til Kina er lige den rette indgangsvinkel for studerende, som ønsker at finde ud af hvad alt det postyr drejer sig om. Kina er konstant i nyhederne. Du kan kun virkelig forstå dette land, hvis du tilbringer tid der og mestrer sproget. Sprogrejser til Kina giver dig præcist det. Vi tilbyder både korte og lange programmer i Shanghai. Nogle kurser kan kombineres med praktikophold eller internationale certficeringer af dit niveau i kinesisk. Uanset hvad du ønsker af vores sprogrejser til Kina, kan du være sikker på at du er i gode hænder. Vi har årevis af erfaring i at undervise i sprog i Kina.

Besøg Kina på en sikker måde

Kina er sådan et stort og kompliceret land, så det kan virke skræmmende i begyndelsen. Sprogrejser til Kina er en sikker måde til at få en fornemmelse af landet. Når du planlægger sprogrejser til Kina sammen med os, vil vi forklare alt omkring dit visa, indkvarterings-muligheder, og kurser. Du kan stille så mange spørgsmål, som du har lyst til: vi har alle detaljerne. Når du er i Kina, vil vores skole-stab sikre at du falder til og hjælpe dig med administration. Vi planlægger aktiviteter, hvor vi besøger vigtige landmærker og andre regioner i Kina. Og når du føler dig tryg ved det, vil du ha' masser af fritid til at opleve på egen hånd. Sprogrejser til Kina vil lade dig opleve Kina uden risiko.