VORES SKOLER ER ÅBNE! Ring til os for den seneste opdatering

Programmer i Shanghai

Tag til Shanghai og lær kinesisk, mens du oplever hvordan Kinas gamle traditioner spiller perfekt sammen med landet innovative udvikling. Shanghai er kendt for sin dynamiske økonomi, og tiltrækker arbejdskraft fra resten af landet og verden. At lære kinesisk i Shanghai er den perfekte måde at blive en del af det moderne Kina og mærke pulsen på et land i rivende vækst.

Programmer i Shanghai

Hult International Business School

18+ år
Bachelor, master, MBA og lederuddannelse
Opnå en uddannelsesgrad på Hult – en selvstændig, award-vindende business school med campusser i hele verden.
Destination: Kina
By: Shanghai

EF Studieår i Udlandet

16 + år
6, 9 eller 11 måneder
Kombiner sprog og akademiske studier, og bliv flydende i op til tre sprog samtidig med at du bliver en ægte verdensborger.
Destination: Kina
By: Shanghai

EF Sprogrejser

10 - 18 år
2-24 uger
Lær et sprog i udlandet på et fleksibelt og individuel kursus, eller en all-inclusive grupperejse ledet af en EF kursusleder.
Destination: Kina
By: Shanghai

EF Sprog i Udlandet

18 - 25 år
2-24 uger
Lær et sprog hurtigere i udlandet på en EF-skole. Vælg mellem 50 forskellige destinationer. Kurser starter hver mandag.
Destination: Kina
By: Shanghai

EF Sprog i Udlandet

25 + år
1-24 uger
Boost din internationale karriere med personaliserede sprogkurser i en af verdens mest interessante byer. Designet til voksne og professionelle.
Destination: Kina
By: Shanghai

Oplev Shanghai

Lær kinesisk i Shanghai og oplev denne dynamiske storby, hvor du møder en af verdens ældste folkefærd. Oplev byens fantastiske Skyline på en sejltur ned ad Huangpu-floden eller besøg den gamle bydel eller gå på oplevelse mellem kunst og kultur på Shanghai museum ved den kendte Folkets Plads. Få smag for de lokale traditioner og religion, når du besøger Jade Buddha Templet, som er byens største buddhistiske tempel. Alt dette er bare en lille del af, hvad byen kan tilbyde dig. Mulighederne er endeløse, når du vælger at studere kinesisk i Shanghai med EF.

Bo alene eller hos en familie

Hvis du vil lære kinesisk i Shanghai, kan du enten vælge at bo i en studenterbolig eller hos en lokal værtsfamilie. I en studenterbolig vil du bo praktisk og centralt i hjertet af Shanghai. Det er den mest selvstændige boligform, hvor du selv kan planlægge, hvordan og hvornår du gerne vil opleve byen, samt forberede dine egne måltider. Hvis du er mere interesseret i at bo i en mere traditionel familieatmosfære, skal du vælge en kinesisk værtsfamilie. Du vil have dit eget værelse men dele måltider med familien. Det er en perfekt måde at øve dine sprogevner, samt se hvordan familielivet er i Kina. Begge disse indkvarteringsmuligheder er til rådighed med alle vores programmer i Shanghai.