Studer i Shanghai

Studer i Shanghai
4.7
559
(559 bedømmelser)
4.7

Studér i Shanghai og oplev det nye Kina. Fra 2 ugers kurser, som introducerer dig til Kina for første gang, til op til 1 år lange programmer, vil dit ophold lægger fundamentet til et livslangt forhold til landet. Alle vores studieprogrammer i Shanghai vil forandre dit liv for altid. Kontakt os så vi sammen kan begynde at planlægge dine fremtidige studier i Shanghai.

Hult International Business School

Hult International Business School

18+ år
Bachelor, master, MBA
Opnå en uddannelsesgrad på Hult – en selvstændig, award-vindende business school med campusser i hele verden.
Destination: Kina
By: Shanghai

Studer i Shanghai

Gratis brochure

Studér i Shanghai

At studere i Shanghai er en investering i fremtiden. Kina er en af verdens førende og hurtigst voksende økonomier. Landet spiller en større og større rolle på det globale marked. Derfor vil det i fremtiden være eftertragtet at kunne forstå og begå sig på kinesisk. Hvis du vil lære kinesisk er der ingen bedre måde end at tage til landet og gå på en sprogskole i Kina. Vores programmer varierer i varighed og intensitet, så du kan tilpasse det dine behov. Studér i Shanghai med vores erfarne undervisere, som hurtigt vil forbedre din forståelse af sproget. Dine studier i Shanghai, kan være med til at sikre din fremtid.

Studielivet i Shanghai

Studér i Shanghai og nyd én af verdens mest unikke byer. Shanghai er verden største havneby, og med så mange universitet i byen, findes der en masse butikker som er målrettet studerende. Når du studere i Shanghai, kan du vælge at bo hos en kinesisk familie eller i en af vores studenterboliger. Når du bor sammen med en værtsfamilie får du virkelig muligheden for at opdage den kinesiske livsstil. Livet i Shanghais studenterboliger er dog mere social. Lige meget hvor du vælger at bo, vil du dog møde andre studerende fra hele verden i dine kinesiske klassetimer. Fordi kun få af de kinesere du møder i butikker, taxaer eller restauranter taler engelsk, vil du få en masse muligheder for at øve dit kinesiske. At studere i Shanghai vil forandre dit liv for altid.