Sprogrejser til San Francisco

Sprogrejser til San Francisco
4.6
555
(555 bedømmelser)
4.6

På sprogrejser til San Francisco vil du både få mulighed for at studere og have det sjovt i fritiden. Hver dag er planlagt omkring engelskundervisning, specielle emne kurser som du vælger, aktiviteter og fritid. I løbet af vores sprogrejser til San Franscisco vil du opleve at tale engelsk mere ubesværet og forelske dig i denne by lige ved bugten.

Sprogrejser til San Francisco

Sprogrejser til San Francisco

Gratis brochure

Find et program

EF Sprogrejser

EF Sprogrejser

10-19 år
2-24 uger
Lær et sprog i udlandet på et fleksibelt og individuel kursus, eller en all-inclusive grupperejse ledet af en EF kursusleder.
Destination: USA
By: San Francisco
EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

19-25 år
2-24 uger
Lær et sprog hurtigere i udlandet på en EF-skole. Vælg mellem 50 forskellige destinationer. Kurser starter hver mandag.
Destination: USA
By: San Francisco
EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

25 + år
1-24 uger
Boost din internationale karriere med personaliserede sprogkurser i en af verdens mest interessante byer. Designet til voksne og professionelle.
Destination: USA
By: San Francisco
EF Studieår i Udlandet

EF Studieår i Udlandet

16 + år
6, 9 eller 11 måneder
Kombiner sprog og akademiske studier, og bliv flydende i op til tre sprog samtidig med at du bliver en ægte verdensborger.
Destination: USA
By: San Francisco

Sprogrejser til San Francisco

Under sprogrejser til San Francisco, vil du hurtigt finde ud af, at der hører meget mere til byen end streetcars, Alcatraz Island, og the Golden Gate Bridge. Uanset hvad der interesserer dig, vil du finde det her. Hikere vil nyde at udforske Redwood Forest, mindre end en time væk. Madelskere kan prøve autentisk etnisk mad fra alle hjørner af kloden. Fotografer kan være sikre på at fylde deres memory cards, med de spektakulære udsigter fra toppen af alle bakkerne. Med alt dette lige ved dine fingerspidser, ville det være nemt at glemme at du er i San Francisco på en sprogrejse! Vores innovative undervisningsmetoder sikrer at du får mest muligt ud af tiden i klassen, for at spare tid til at kunne udforske denne fascinerende by.

Grunde til at studere i San Francisco

Udover at være i én af verdens mest fascinerende byer, bliver der ved alle sprogrejser til San Francisco undervist af erfarne professionelle, hvis mål er at få dig til at tale engelsk med selvsikkerhed. Kurserne kan skræddersyes til dine specifikke interesser og behov, så vel som til hvor meget tid du har. Vi har studerende fra hele verden, som studerer med os i San Francisco; nogle bliver i få uger, andre beslutter at gøre San Francisco til deres hjem i et helt år eller mere. Vestkysten er velkendt for sin venlige og afslappede livsstil, og på vores sprogrejser til San Francisco kunne du ikke vælge et mere imødekommende sted at bo.

Hvorfor EF?

Tillid

Vi har over 50 års erfaring, og vores ry er verdenskendt.

Forbindelse

Lær med studerende fra over 100 lande.

Tilpas

Udforsk verden gennem vores programmer i over 50 globale destinationer.

Opnå

Lær hurtigere og mere grundigt med EF-metoden.

EF hele vejen

Vores egne skoler og kontorer over hele verden sikrer enestående kundeservice.

Globalt akkrediteret

Vores undervisningsekspertise og tilgang til læring er globalt anerkendt.