Sprogrejser på kinesisk

Vores sprogrejser på kinesisk kan introducere dig for dette smukke sprog eller forbedre dine allerede eksisterende kinesiske sprogevner. Dit ophold i Kina bliver en fantastisk oplevelse, da landet har lækker mad og nogle af de mest utrolige seværdigheder i verden. Tag på en af vores sprogrejser på kinesisk, og du vil kunne tale med de lokale på ingen tid.

Sprogrejser på kinesisk

EF Studieår i Udlandet

16 + år
6, 9 eller 11 måneder
Kombiner sprog og akademiske studier, og bliv flydende i op til tre sprog samtidig med at du bliver en ægte verdensborger.
Destination: Kina

EF Sprogrejser

10 - 19 år
2-24 uger
Lær et sprog i udlandet på et fleksibelt og individuel kursus, eller en all-inclusive grupperejse ledet af en EF kursusleder.
Destination: Kina

EF Sprog i Udlandet

19 - 25 år
2-24 uger
Lær et sprog hurtigere i udlandet på en EF-skole. Vælg mellem 50 forskellige destinationer. Kurser starter hver mandag.
Destination: Kina

EF Sprog i Udlandet

25 + år
1-24 uger
Boost din internationale karriere med personaliserede sprogkurser i en af verdens mest interessante byer. Designet til voksne og professionelle.
Destination: Kina

Søg efter mest populære destinationer

Sprogrejser på kinesisk

Hvis du virkelig vil lære kinesisk, skal du tage med os til Kina. Der findes ingen bedre måde at lære sproget på end en af vores sprogrejser på kinesisk. Du er omgivet af folket og kulturen hver eneste dag og bliver bombarderet af sanseindtryk. Hvert øjeblik har potentiale til at være en lærerig situation. Tag med på en af vores sprogrejser på kinesisk, hvor du ikke kun lærer i klasseværelset, men på gaden, i restauranten, i bussen, på sightseeing … ja, hele tiden. Og bliv overrasket og overumplet over mødet med Kina.

Design dit eget forløb

Når du har besluttet, at du vil med på en af vores sprogrejser på kinesisk, er det tid til at planlægge dine studier i Kina. Du kan selv bestemme, hvor intensiv undervisningen skal være og, hvor lang tid, du vil opholde dig i Kina. Vil du gå i sprogskole hele dagen eller indtil middag? Hvor meget tid vil du bruge på at opleve Kina og øve dit kinesiske udenfor skolen? Vil du arbejde ved siden af undervisningen? Vil du rejse rundt i Kina? Når du tager på en af vores sprogrejser på kinesisk er det dig, der bestemmer.