VORES SKOLER ER ÅBNE! Ring til os for den seneste opdatering

Sprogrejser til Shanghai

Oplev Kina på en sprogrejse til Shanghai. Hvis du ønsker at lære eller forbedre dine kinesiske sprogkundskaber i et spændende miljø, så tag en sprogrejse til Shanghai. På vores sprogrejser til Shanghai vil du se de mest kendte seværdigheder og opleve Kinas mest moderne by helt tæt på. Tag på en uforglemmelig opdagelsesrejse og bliv kulturelt oplyst, mens du lærer kinesisk.

Sprogrejser til Shanghai

EF Studieår i Udlandet

16 + år
6, 9 eller 11 måneder
Kombiner sprog og akademiske studier, og bliv flydende i op til tre sprog samtidig med at du bliver en ægte verdensborger.
Destination: Kina
By: Shanghai

EF Sprogrejser

10 - 18 år
2-24 uger
Lær et sprog i udlandet på et fleksibelt og individuel kursus, eller en all-inclusive grupperejse ledet af en EF kursusleder.
Destination: Kina
By: Shanghai

EF Sprog i Udlandet

18 - 25 år
2-24 uger
Lær et sprog hurtigere i udlandet på en EF-skole. Vælg mellem 50 forskellige destinationer. Kurser starter hver mandag.
Destination: Kina
By: Shanghai

EF Sprog i Udlandet

25 + år
1-24 uger
Boost din internationale karriere med personaliserede sprogkurser i en af verdens mest interessante byer. Designet til voksne og professionelle.
Destination: Kina
By: Shanghai

På sprogrejse til Shanghai

Vores sprogrejser til Shanghai er den perfekte måde at opleve det moderne, dynamiske Kina på mens du lærer kinesisk. I ingen anden by i Kina kan du opleve en lige så moderne livsstil med endeløse muligheder af nye og fantastiske ting at se og gøre. Fra det store Oriental Pearl Tower i Pudong til lysene på Folkets Plads, placerer en sprogrejse til Shanghai dig lige midt i en hektisk og hurtigt udviklende storby. Lær kinesisk med andre studerende fra hele verden, mens du går på opdagelse i Shanghais storslået historie. På vores sprogrejser til Shanghai oplever du byen og kulturen på en dybere og mere autentisk måde end de fleste turister. Der venter dig mange spændende og overraskende oplevelser, når du tager på en af vores sprogrejser til Shanghai. Du kommer på nye eventyr, men vi har altid fokus på din sikkerhed og sikre dig professionel vejledning igennem hele dit forløb.

Oplev et anderledes Shanghai

Tag med på en af vores sprogrejser til Shanghai og få oplevelser som vil følge dig resten af livet. En sprogrejse til Shanghai er en spændende og anderledes måde at se Kina mens man lærer kinesisk. Shanghai er enorm, og en storby med et mix af mennesker fra forskellige dele af Kina og udlandet. Byens lange historie med handel er stadig synlig den dag i dag, og du vil opdage at Shanghai er meget mere åben end mange andre steder i Kina. Shanghais gader summer af økonomisk vækst og byens optimisme mærkes tydeligt. De kulturelle kurser er en central del af alle vores sprogrejser til Shanghai, og vil hjælpe dig med at forstå byens historie bedre, og livet som foregår der i dag.