Programmer i Kina

Programmer i Kina
4.9
934
(934 bedømmelser)
4.9

Vi ved alle, at det bedste sted at lære kinesisk er i Kina. En kæmpe fordel ved at rejse til Kina for at lære kinesisk er, at du vil tale sproget hver dag. Fra du bestiller frokost, til du snakker med nye venner. Vores programmer med kinesisk i Kina tilbyder en fuld sproguddannelse. Det er den nemmeste vej til et sprog flydende .

Programmer i Kina

Programmer i Kina

Gratis brochure
Hult International Business School

Hult International Business School

18+ år
Bachelor, master, MBA
Opnå en uddannelsesgrad på Hult – en selvstændig, award-vindende business school med campusser i hele verden.
Destination: Kina
By: Shanghai

Søg efter mest populære destinationer

Kina

Lær kinesisk i Kina, og du vil få erfaring fra en af verdens største økonomier. Selvom engelsk stadig er det mest brugte erhvervssprog, er mandarin uden tvivl dominerende indenfor mange områder. Så for dine karrieremuligheder er det uden tvivl godt at kunne tale sproget for at gøre et godt indtyk. Hvis du har professionel interesse i Kina, burde du bestemt overveje at lære kinesisk i Kina. At være i stand til at tale mandarin er en kæmpe fordel i forretningsverdenen, og du kan forbedre din karriere yderligere, hvis du tilmelder dig et praktikophold. Du vil kombinere din sprogundervisning med en professionel oplevelse hos en lokal virksomhed. Dette vil bestemt give dig en konkurrencefordel på dagens jobmarket.

En fornemmelse for sociale normer

Du vil ikke kun finpudse dine sprogevner, mens du lærer kinesisk i Kina, men du vil også lære at navigere i den komplekse kinesiske kultur. At bo i Kina er den eneste måde at lære at forstå de kinesiske sociale normer på, både i det private liv og i en professionel sammenhæng. Hvis du ikke lærer om normerne, vil du uden tvivl blive frustreret, når du interagerer med kineserne, selvom du måske taler sproget. Du vil måske træde nogle over tæerne uden at vide det, eller deltage i en samtale på en måde, der gør andre utilpas. Hvis du udvikler dit kinesiske sprog i Kina, vil du få en god fornemmelse for, hvad den rette måde at interagere på kinesisk er.

Hvorfor EF?

Tillid

Vi har over 50 års erfaring, og vores ry er verdenskendt.

Forbindelse

Lær med studerende fra over 100 lande.

Tilpas

Udforsk verden gennem vores programmer i over 50 globale destinationer.

Opnå

Lær hurtigere og mere grundigt med EF-metoden.

EF hele vejen

Vores egne skoler og kontorer over hele verden sikrer enestående kundeservice.

Globalt akkrediteret

Vores undervisningsekspertise og tilgang til læring er globalt anerkendt.