VORES SKOLER ER ÅBNE! Ring til os for den seneste opdatering

Studer kinesisk

Studér kinesisk i udlandet, det er den hurtigste og mest effektive vej til mestring af sproget. Kinesisk kan være udfordrende, men når du studerer i Kina, vil du finde ud af, at du hurtigt begynder at forstå finesserne i sproget. Studér kinesisk og anvend vores programmer, som lægger vægt på kommunikation fra dag 1, for at få dig til at tale med selvtillid.

Studer kinesisk

EF Studieår i Udlandet

16 + år
6, 9 eller 11 måneder
Kombiner sprog og akademiske studier, og bliv flydende i op til tre sprog samtidig med at du bliver en ægte verdensborger.
Destination: Kina

EF Sprogrejser

10 - 18 år
2-24 uger
Lær et sprog i udlandet på et fleksibelt og individuel kursus, eller en all-inclusive grupperejse ledet af en EF kursusleder.
Destination: Kina

EF Sprog i Udlandet

18 - 25 år
2-24 uger
Lær et sprog hurtigere i udlandet på en EF-skole. Vælg mellem 50 forskellige destinationer. Kurser starter hver mandag.
Destination: Kina

EF Sprog i Udlandet

25 + år
1-24 uger
Boost din internationale karriere med personaliserede sprogkurser i en af verdens mest interessante byer. Designet til voksne og professionelle.
Destination: Kina

Studér kinesisk

Studér kinesisk i udlandet og lær sproget hurtigt, takket være en kombination af kommunikationsbaserede undervisningsmetoder og en fordybelse i kulturen. I stedet for at lytte til din undervisers belæringer, vil du bruge din tid i klassen til at opøve dine evner til at tale og lytte. Studér kinesisk i udlandet for at interagere med indfødte kinesisk-talende, for at forstærke lektionerne i klassen og for at lære mange nye ting om sproget. Dine sprogfærdigheder vil også gøre det muligt for dig at rejse rundt i Kina, og lære om livet i dette fascinerende land. Studér kinesisk i udlandet og få en meget mere berigende oplevelse, end hvis du bare besøger Kina som turist.

Forbered dig til succes

Kina er ét af verdens mest dynamiske lande. Studér kinesisk her og luk op for en verden af muligheder. Hvis du er interesseret i business, kan du opnå de sprogfærdigheder du har brug for, for at få succes i Kinas hurtigtvoksende marked. Studér kinesisk i Kina, hvor du også kan vælge tillægs-kurser for at skærpe dine business-evner og få en dybere forståelse for kinesisk kultur. Kinesere er ofte nysgerrige i forhold til andre lande. At lære sproget kan give dig nye venner. Uanset om det er succes i global business, optagelse på universitetet, eller bare en fantastisk oplevelse du er efter, så studér kinesisk i udlandet og du vil få det hele.