Studer i Kina

Studer i Kina og mød en unik kultur med dybe rødder i fortiden. Uanset om du er på udkig efter et to-måneders intensivt sprogkursus eller har afsat et helt selester eller år til at blive flydende på kinesisk, vil et af vores programmer kunne tilfredsstille dine behov. Leder du efter en tryg og sikker studie-oplevelse i Kina, er vi den rette partner for dig.

Studer i Kina

EF Studieår i Udlandet

16 + år
6, 9 eller 11 måneder
Kombiner sprog og akademiske studier, og bliv flydende i op til tre sprog samtidig med at du bliver en ægte verdensborger.
Destination: Kina

EF Sprogrejser

10 - 19 år
2-24 uger
Lær et sprog i udlandet på et fleksibelt og individuel kursus, eller en all-inclusive grupperejse ledet af en EF kursusleder.
Destination: Kina

EF Sprog i Udlandet

19 - 25 år
2-24 uger
Lær et sprog hurtigere i udlandet på en EF-skole. Vælg mellem 50 forskellige destinationer. Kurser starter hver mandag.
Destination: Kina

EF Sprog i Udlandet

25 + år
1-24 uger
Boost din internationale karriere med personaliserede sprogkurser i en af verdens mest interessante byer. Designet til voksne og professionelle.
Destination: Kina

Hult International Business School

18+ år
Bachelor, master, MBA
Opnå en uddannelsesgrad på Hult – en selvstændig, award-vindende business school med campusser i hele verden.
Destination: Kina

Søg efter vores mest populære destinationer

Studer i Kina

Studer i Kina, og du vil blive bekendt med kinesisk kultur og de sociale normer. Vores kinesiske sprogkurser fokuserer på de sociale og de idiomatiske elementer ved at snakke kinesisk men også udtale, lyttekundskaber og skriftlige færdigheder. Men det er udenfor klasseværelset, at du virkelig lærer noget. Studer i Kina for at lære alt om kulturel og personlig selvudvikling. Vi har arbejdet i Kina i mange år, og vi er kendt af mange på grund af alle vores skoler omkring i verden. Du kan stole på, at vores erfaring og viden om Kina vil gøre dit studieophold til en success.

Livet som studerende i Kina

Studer i Kina og tag dit nuværende sprogniveau i betragtning og overvej hvad dine mål er. Et kort, intensivt kursus er måske lige det du mangler for at finpudse dit sprog og lære lidt kinesisk til din ferie. Hvis du ønsker et længere ophold, så du måske kan ende op med at arbejde eller studere et semester i Kina, har du brug for bedre sprogkundskaber som er stort set flydende. På vores længere programmer kan du regne med at få tydeligere sproglige fremskridt. Studer i Kina og du vil opnå mere selvsikkerhed som en kinesisk talende for hver dag der går.