Sprogskole i San Francisco

Sprogskole i San Francisco
4.7
583
(583 bedømmelser)
4.7

Hvis du er på udkig efter en sprogskole i San Francisco med en god central placering, moderne faciliteter og en venlig, flittig atmosfære, så behøver du ikke lede videre. Vores sprogskole i San Francisco ligger kun få minutter fra Fishermans Wharf med et sporvogns stop lige ude foran. Til sommer åbner vi en ny sprogskole i midtbyen.

Sprogskole i San Francisco

Sprogskole i San Francisco

Gratis brochure

Find et program

EF Sprogrejser

EF Sprogrejser

10-19 år
2-24 uger
Lær et sprog i udlandet på et fleksibelt og individuel kursus, eller en all-inclusive grupperejse ledet af en EF kursusleder.
Destination: USA
By: San Francisco
EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

19-25 år
2-24 uger
Lær et sprog hurtigere i udlandet på en EF-skole. Vælg mellem 50 forskellige destinationer. Kurser starter hver mandag.
Destination: USA
By: San Francisco
EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

25 + år
1-24 uger
Boost din internationale karriere med personaliserede sprogkurser i en af verdens mest interessante byer. Designet til voksne og professionelle.
Destination: USA
By: San Francisco
EF Studieår i Udlandet

EF Studieår i Udlandet

16 + år
6, 9 eller 11 måneder
Kombiner sprog og akademiske studier, og bliv flydende i op til tre sprog samtidig med at du bliver en ægte verdensborger.
Destination: USA
By: San Francisco

Sprogskole i San Francisco

Tag på sprogskole i San Francisco og fald pladask for “byen ved bugten”. Det kan næsten ikke være anderledes. San Francisco er en utrolig charmerende by med en række særegne kvarterer med hver deres personlighed. I China-town kan du købe grøntsager du aldrig har hørt om og spise på restauranter, hvor menukortet kun står på kinesisk. I North Beach kan du opleve italiensk steming med hyggelige caféer, katolske kirker og masser af restauranter. Ved Fisherman's Warf ligger fiskerestautranter side om side og små boder på gaden sælger fiskesupper. Det hele er bundet sammen af byens stejle gader og en storslået udsigt over bugten, byen og de omgivende bjerge. Dette er en af de hippeste byer i USA og fra vores sprogskole i San Francisco har du nem adgang til det hele.

Tab dit hjerte til San Francisco

Hvis du tager et længere ophold på vores sprogskole i San Francisco, bør du overveje at deltage i vores program for frivilligt arbejde. Her arbejder du for en lokal organisation, der hjælper folk i nød. På den måde gør du en forskel samtidig med, at du lærer engelsk og får et førstehåndsindtryk af de mange sociale problemer, der findes i en amerikansk storby. Frivilligt arbejde er en oplagt måde at opleve den skjulte side af det amerikanske samfund på og samtidig komme i en ærlig og direkte kontakt med amerikanere – både andre frivillige, og dem du hjælper. Dermed kan du både få og give under et ophold på vores sprogskole i San Francisco.

Hvorfor EF?

Tillid

Vi har over 50 års erfaring, og vores ry er verdenskendt.

Forbindelse

Lær med studerende fra over 100 lande.

Tilpas

Udforsk verden gennem vores programmer i over 50 globale destinationer.

Opnå

Lær hurtigere og mere grundigt med EF-metoden.

EF hele vejen

Vores egne skoler og kontorer over hele verden sikrer enestående kundeservice.

Globalt akkrediteret

Vores undervisningsekspertise og tilgang til læring er globalt anerkendt.