VORES SKOLER ER ÅBNE! Ring til os for den seneste opdatering

Kinesisk sprogskole

Det kan være svært at vælge en kinesisk sprogskole. Vores sprogskole på kinesisk i Shanghai er et fantastiske valg, hvis du ønsker at forbedre dit kinesiske sprog hurtigt i et trygt miljø med ægte og testet metode. Vi har undervist i Kina i over 20 år, så vi ved hvad det kræver, når du skal lære at tale kinesisk. Tah på kinesisk sprogskole i dag og lev sproget fuldt ud.

Kinesisk sprogskole

EF Studieår i Udlandet

16 + år
6, 9 eller 11 måneder
Kombiner sprog og akademiske studier, og bliv flydende i op til tre sprog samtidig med at du bliver en ægte verdensborger.
Destination: Kina

EF Sprogrejser

10 - 18 år
2-24 uger
Lær et sprog i udlandet på et fleksibelt og individuel kursus, eller en all-inclusive grupperejse ledet af en EF kursusleder.
Destination: Kina

EF Sprog i Udlandet

18 - 25 år
2-24 uger
Lær et sprog hurtigere i udlandet på en EF-skole. Vælg mellem 50 forskellige destinationer. Kurser starter hver mandag.
Destination: Kina

EF Sprog i Udlandet

25 + år
1-24 uger
Boost din internationale karriere med personaliserede sprogkurser i en af verdens mest interessante byer. Designet til voksne og professionelle.
Destination: Kina

Søg efter mest populære destinationer

Kinesisk sprogskole

Vil du have succes på det globale marked er det en god idé at kunne begå sig på kinesisk. Som den hurtigts voksende af verdens stærke økonomier bliver Kinas betydning på verdensmarkedet kun større og større. Efterspørgslen efter folk med evner indenfor kinesisk vil være støt stigende. Og findes der en bedre måde at lære sproget på end ved at tage et ophold på en kinesisk sprogskole i Kina? Du vil gøre hurtigere fremskridt, når du studere i Kina, omgivet af sproget og kulturen hver eneste dag. Uanset om du er på udkig efter et kortere kursus eller vil fordybe dig i sproget i op til et helt år, har vi et program, der passer til dine behov. Forbered dig på fremtiden: tag på kinesisk sprogskole i Kina.

Studer midt i en fascinerende storby

Når du tager på sprogskole med fokus kinesisk, er du sikker på at få en masse fantastiske oplevelser i Shanghai. Den fascinerende storby byder på historie og klassisk kinesisk kultur. Shanghai er en moderne by med masser af kultur og et levende natteliv. Er du interesseret i moderne kunst og mode, er byen ved Yangtzeflodens udmunding det rette valg. Hvad en du ønsker at opleve, vil en sprogskole på kinesisk i Shanghai lære dig både sprog og kultur.