Sprogskole i Shanghai

Det har aldrig være lettere at forbedre sine kinesiske sprogkundskaber end ved at gå på vores sprogskole i Shanghai. Du bliver undervist i små hold med kun nogle få andre studerende, og vores erfarende lærere gør det til det ideelle indlæringsmiljø. Du vil hurtigt opdage at du bliver bedre til dit kinesiske hver dag, når du går på vores sprogskole i Shanghai.

Sprogskole i Shanghai

EF Studieår i Udlandet

16 + år
6, 9 eller 11 måneder
Kombiner sprog og akademiske studier, og bliv flydende i op til tre sprog samtidig med at du bliver en ægte verdensborger.
Destination: Kina
By: Shanghai

EF Sprogrejser

10 - 19 år
2-24 uger
Lær et sprog i udlandet på et fleksibelt og individuel kursus, eller en all-inclusive grupperejse ledet af en EF kursusleder.
Destination: Kina
By: Shanghai

EF Sprog i Udlandet

19 - 25 år
2-24 uger
Lær et sprog hurtigere i udlandet på en EF-skole. Vælg mellem 50 forskellige destinationer. Kurser starter hver mandag.
Destination: Kina
By: Shanghai

EF Sprog i Udlandet

25 + år
1-24 uger
Boost din internationale karriere med personaliserede sprogkurser i en af verdens mest interessante byer. Designet til voksne og professionelle.
Destination: Kina
By: Shanghai

Sprogskole i Shanghai

At tilmelde sig en sprogskole i Shanghai er den bedste måde at lære et nyt sprog på, samtidig med man oplever at leve i udlandet. At lære kinesisk i Shanghai er den mest effektive måde at fange sproget hurtigt på, da du hele tiden kommer til at øve dig: i timerne, under måltiderne, når du er ude og opleve Shanghai, eller når du hygger dig med dine medstuderende. Lærerne på vores sprogskoler i Shanghai vil hjælpe med de sproglige udfordringer og snart vil du tale selvsikkert på mandarin. Tag et kursus som passer din tidsplan og få dine kinesiske sprogevner finpudset. Du vil komme til at elske at bo og studere midt i denne moderne metropol og vil helt sikkert få en fantastisk oplevelse på vores sprogskole i Shanghai.

Oplev mere i Shanghai

Når du studere i Kina kommer du virkelig til at lære den kinesiske kultur og sprog at kende. På vores kinesiske skole i Shanghai kan du tilmelde dig særlige fag med specifikke emner, som har din interesse, ved siden af din Mandarin undervisning, således at du kan fordybe dig endnu mere i den kinesiske kultur. Vælg f.eks. mellem timer i kinesisk historie eller madlavning. Der er ofte mulighed for at komme på udflugter og aktiviteter du kan tilmelde dig i din fritid, lige fra at besøge Xi'an eller Hong Kong til at gå på den kinesiske mur med dine klasse kammerater. På vores sprogskole i Shanghai kan du tilpasse dine studier efter dine ønsker og behov.