VORES SKOLER ER ÅBNE! Ring til os for den seneste opdatering

Sprogskole i Kina

Vores sprogskole i Kina er et perfekt sted at introducere dig selv for dette gamle sprog eller finpudse det kinesiske du allerede kender. Uanset om du kun har nogle få uger at afsætte til dine sprogstudier, eller om du er klar til at bo i Kina i flere måneder, så har vores sprogskole i Kina placeret i storbyen Shanghai det rigtige program til dig.

Sprogskole i Kina

EF Studieår i Udlandet

16 + år
6, 9 eller 11 måneder
Kombiner sprog og akademiske studier, og bliv flydende i op til tre sprog samtidig med at du bliver en ægte verdensborger.
Destination: Kina
By: Shanghai

EF Sprogrejser

10 - 18 år
2-24 uger
Lær et sprog i udlandet på et fleksibelt og individuel kursus, eller en all-inclusive grupperejse ledet af en EF kursusleder.
Destination: Kina
By: Shanghai

EF Sprog i Udlandet

18 - 25 år
2-24 uger
Lær et sprog hurtigere i udlandet på en EF-skole. Vælg mellem 50 forskellige destinationer. Kurser starter hver mandag.
Destination: Kina
By: Shanghai

EF Sprog i Udlandet

25 + år
1-24 uger
Boost din internationale karriere med personaliserede sprogkurser i en af verdens mest interessante byer. Designet til voksne og professionelle.
Destination: Kina
By: Shanghai

Søg efter vores mest populære destinationer

Sprogskole i Kina

Den bedste måde at lære kinesisk på er at tage på sprogskole i Kina. Vi tilbyder undervisning på alle niveauer og kan hjælpe både nybegyndere og folk med et øvet kendskab til kinesisk, som blot ønsker at finpudse det. Vi har kursus-start året rundt, så du kan begynde dine sprogstudier, når det passer ind i din køreplan. Du kan også vælge frit mellem, hvor intensiv din sprogundervisning skal være. Hver uge har vi 32 hold med intensiv sprogundervisning og 20 hold, hvor deltagerne har mindre tid på skolen og mere tid til at opleve Kina. Dermed bliver dit ophold på sprogskole i Kina, som du vil have, det skal være.

En dag i skole i Kina

Den kinesiske skolegang er meget anderledes end den vi er vokset op med herhjemme. Traditionel undervisning i Kina kan til tider virke ensformig og er baseret meget på udenadslære. Kineserne er vant til næsten dobbelt så mange timer i skolen, som os danskerne, men det skal du heldigvis ikke bekymre dig om. De fleste dage vil du have undervisning om formiddagen, så du har rigelig fritid til at opleve Kina udenfor skolen. Din undervisning vil være en god blanding af grammatik og tavle undervisning, kommunikationsøvelser og elektronisk undervisning, og du vil drage fordel af vores mange års erfaring og de nye undervisningsmetoder vi benytter os af. Du vil helt sikkert komme hjem med en ny viden om kinesisk og landet efter dit ophold på vores sprogskole i Kina.

Et hjem i Kina

Når du tager på sprogskole i Kina kan du enten bo hos en værtsfamilie eller i en studenterbolig side om side med andre studerende. Et ophold hos en værtsfamilie giver dig ekstra tid til at øve dit kinesiske i autentiske situationer med indfødte kinesere. Det giver dig samtidig et unikt indblik i kinesisk kultur og levevis. Vælger du at bo på i en studenterbolig, er du tæt på sprogskolen og har mere tid til at lære dine medstuderende at kende. Da vores sprogskole i Kina tiltrækker folk fra hele verden, er en studenterbolig en international oplevelse, der giver dig kontakter i hele verden som vil holde selv efter din tid på skolen. Uanset hvordan du vælger at bo, vil en sprogskole i Kina forbedre dit kinesiske og være en oplevelse for livet.

Gå på opdagelse i Kina

Når du tager på sprogskole i Kina vil du opleve, hvordan landet kombinerer gammel historie med et hyper moderne samfund. Det er nemt at lade sig fordybe i det fascinerende og mystiske land, og der er ingen grund til ikke at gribe chancen og tage på opdagelse. Forstil dig at gå på den kinesiske mur, besøge berømte kejserpladser eller måske endda tage et kig ind i Beijings forbudte by? Vores erfarne personale på sprogskolen i Kina vil kunne hjælpe dig med at planlægge din tur og finde nye aktiviteter, så du ikke behøver at bekymre dig om noget.