Engelsk for begyndere

Engelsk for begyndere
4.3
1456
(1.456 bedømmelser)
4.3

Tag på et sprogkursus i engelsk for begyndere i enten Irland, Australien, Canada, Sydafrika, Malta, England eller USA. Her fordyber undervisningen sig i sproget, og du kan vælge valgfag efter dine interesser. EF ar kurser i forskellige længde. Studér engelsk for begyndere på et kursus, som vil hjælpe dig med at få selvtillid til at tale engelsk. På kurset er der den nyeste teknologi til rådighed, og vores undervisere er yderst erfarne.

Engelsk for begyndere

Engelsk for begyndere

Gratis brochure

Find et program

EF Sprogrejser

EF Sprogrejser

10-19 år
2-24 uger
Lær et sprog i udlandet på et fleksibelt og individuel kursus, eller en all-inclusive grupperejse ledet af en EF kursusleder.
Destination: USAEnglandMaltaCanadaIrlandAustralienSydafrikaSingaporeNew Zealand
EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

19-25 år
2-24 uger
Lær et sprog hurtigere i udlandet på en EF-skole. Vælg mellem 50 forskellige destinationer. Kurser starter hver mandag.
Destination: USAEnglandMaltaCanadaIrlandAustralienSydafrikaSingaporeNew Zealand
EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

25 + år
1-24 uger
Boost din internationale karriere med personaliserede sprogkurser i en af verdens mest interessante byer. Designet til voksne og professionelle.
Destination: USAEnglandMaltaCanadaIrlandAustralienSydafrikaSingaporeNew Zealand
EF Studieår i Udlandet

EF Studieår i Udlandet

16 + år
6, 9 eller 11 måneder
Kombiner sprog og akademiske studier, og bliv flydende i op til tre sprog samtidig med at du bliver en ægte verdensborger.
Destination: USAEnglandMaltaCanadaIrlandAustralienSydafrikaSingaporeNew Zealand
EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

50 + år
2-24 uger
Brug tid på dig selv med vores sprogkurser i udlandet designet til voksne i alderen 50+. Deltag i varierede kurser og aktiviteter, der er skræddersyet dine interesser.
Destination: USAEnglandMalta
EF English Live

EF English Live

19 + år
Online
Lær engelsk på verdens største online skole. Adgang til lærerstyrede timer når som helst, på alle niveauer.
Destination: Studer online fra hele verden.
Hult EF Corporate Education

Hult EF Corporate Education

Ansigt-til-ansigt, online og udenlands
Forbered dig på fremtidens arbejdsplads med vores innovative og resultatfokuserede programmer. Bruges af over tusinde virksomheder verden over.
Destination: Online træning eller træning i virksomheden uanset hvor virksomheden er placeret.

Find et engelsk kursus for begyndere, der passer til dig

At tage på et sprogkursus i engelsk for begyndere er den perfekte måde at kommer frem i livet på. Hvis du tager kurset i udlandet, får du endda mulighed for at fordybe dig i en kultur samtidig med, du lærer et nyt sprog. EF kan hjælpe med at åbne verden for dig. Der er masser af muligheder og oplevelser, hvis du vælger at tage et sprogkursus i engelsk for begyndere i udlandet. Du kan gå rundt i gaderne i New York, snorkle ved Great Barrier Reef i Australien eller tage på safari i Afrika. Derudover har vi også kurser i engelsk for nybegyndere i England, hvor du kan få den eftertragtede britiske accent.

Når du tager på et sprogkursus i udlandet med EF, bliver dit sprog testet, inden du tager afsted, så vi kan finde det helt rigtige kursus for dig. Vi har også et online sprogkursus, som du kan tage, hvis du ikke har tid til at tage til udlandet. Uanset hvordan du gør det, vil et sprogkursus i engelsk for begyndere med EF bliver en oplevelse, du aldrig glemmer!

Fordelene ved at tage et engelsk kursus for begyndere i udlandet

I den verden vi lever i, i dag, er engelsk en meget vigtig del af både handel, politik og kultur. Med en engelsk kursus for begyndere lærer du ikke bare at tale engelsk, men du vil også lære om landets kultur, og du vil tale sproget til daglig, hvilket forbereder dig på at kunne kommunikere med udenlandske kunder og partnere i fremtiden.

En anden fordel ved at tage på sprogkursus i udlandet er alle de nye venner og oplevelser, du vil få, mens du er afsted på et kursus i engelsk for begyndere. Dine nye venner vil hjælpe dig med at bruge det, du lærer i timerne, i praksis. Herunder også slang og hverdagsudtryk, så du nemmere kan begå dig i dit nye land.

Men et kursus på engelsk for begyndere, kan du opnå dit fulde potentiale, uanset hvor du vil studere. Der starter nye kurser op hver uge, og derudover er der specielle kurser i sommerferien. Der er altså ikke et dårligt tidspunkt til at tilmelde sig et kursus i engelsk for begyndere hos EF.

Engelskundervisning for begyndere

Du kan som sagt tage til Irland, Australien, Canada, Sydafrika, Malta, England eller USA med EF. Hos EF bliver din hverdag fyldt med sproglektioner i engelsk for begyndere, og derudover vil der være en masse spændende aktiviteter, du kan tage på med dine nye venner fra hele verden. Materialet, der bruges i undervisningen, er EF’s eget undervisningsmateriale, og det bliver gennemgået og opdateret hver år, for at sikre, du ikke får gennemgået noget, du allerede har lært.

Vi har over 50 års erfaring inden for sprogkurser og sprog, og vi er derfor godkendt og certificeret af verdens førende sprogudvalg. Så tag afsted på en engelsk kursus for begyndere nu!

Hvorfor EF?

Tillid

Vi har over 50 års erfaring, og vores ry er verdenskendt.

Forbindelse

Lær med studerende fra over 100 lande.

Tilpas

Udforsk verden gennem vores programmer i over 50 globale destinationer.

Opnå

Lær hurtigere og mere grundigt med EF-metoden.

EF hele vejen

Vores egne skoler og kontorer over hele verden sikrer enestående kundeservice.

Globalt akkrediteret

Vores undervisningsekspertise og tilgang til læring er globalt anerkendt.