Uddannelse i San Francisco

Uddannelse i San Francisco
4.2
(468 bedømmelser)
4.2

Se den berømte Golden Gate Bridge og Alacatraz-fængslet, mens du forbedrer dine færdigheder i engelsk på en uddannelse i San Francisco. Fra kortvarige intensive kurser til langvarige universitetsforberedende og diplomgivende programmer, har vi en uddannelse i San Francisco for ethvert mål og enhver tidsplan.

EF Sprogrejser

10 - 19 år
2-24 uger
Lær et sprog i udlandet på et fleksibelt og individuel kursus, eller en all-inclusive grupperejse ledet af en EF kursusleder.
Destination: USA
By: San Francisco

EF Sprog i Udlandet

19 - 25 år
2-24 uger
Lær et sprog hurtigere i udlandet på en EF-skole. Vælg mellem 50 forskellige destinationer. Kurser starter hver mandag.
Destination: USA
By: San Francisco

EF Sprog i Udlandet

25 + år
1-24 uger
Boost din internationale karriere med personaliserede sprogkurser i en af verdens mest interessante byer. Designet til voksne og professionelle.
Destination: USA
By: San Francisco

EF Studieår i Udlandet

16 + år
6, 9 eller 11 måneder
Kombiner sprog og akademiske studier, og bliv flydende i op til tre sprog samtidig med at du bliver en ægte verdensborger.
Destination: USA
By: San Francisco

EF High School Exchange Year

14 - 18 år
Semester eller skoleår
Folkeskole
Tag på et uforglemmeligt år til udlandet som high school-studerende. Lev som de lokale og lær værtslandets kultur at kende.
Destination: USA

Hult International Business School

18+ år
Bachelor, master, MBA
Opnå en uddannelsesgrad på Hult – en selvstændig, award-vindende business school med campusser i hele verden.
Destination: USA
By: San Francisco

Uddannelse i San Francisco

Tag en uddannelse i San Francisco og lær engelsk i en af USAs mest charmerende byer. Denne verdensberømte by ved bugten har utrolig meget at byde på. Og den er et imødekommende sted, hvor du nemt kommer i kontakt med folk. Dermed kan du lære om amerikansk levevis og lære engelsk dagen lang, både i og udenfor skolen. Med vores specialiserede kursusudbud kommer du ikke til at spilde tiden med undervisning, der ikke siger dig noget. Her er det dig, der bestemmer, hvad der skal på skemaet. Efter en uddannelse i San Francisco er du klar til at snakke engelsk i dit arbejde eller fortsætte dine studier på universitetet - derhjemme eller i udlandet.

En investering i din fremtid

San Francisco i det centrale Californien er sin helt egen. Befolkningen er kendt for at være kreativ, progressiv og veluddannet. Tag en uddannelse i San Francisco og bliv dus med en smuk og dynamiske by. Vores sprogskole tilbyder et velbalanceret skema, hvor der er tid til både sprogundervisning, sproglaboratorium, kulturelle aktiviteter og udflugter. Dermed oplever du San Francisco mens du lære engelsk. Uanset hvor meget tid du kan afsætte: en uddannelse i San Francisco er en investering i din fremtid.