Studere

Universitet i udlandet

Universitet i udlandet
4.7
1541
(1.541 bedømmelser)
4.7

Drømmer du om at studere på et universitet i udlandet? Udover at styrke dine faglige så vel som personlige kompetencer, opnår du kulturel indsigt og forståelse af forretningsverdene. EF tilbyder programmer, der forbereder dig til din BA eller kandidat på et universitet i udlandet. Vores unikke netværk af samarbejdspartnere betyder, at vi gennem vores forberedelsesprogrammer, kan garantere dig optagelse på et af vores samarbejdsuniversiteter.

Universitet i udlandet

Gratis brochure

Find et program

EF University Preparation Abroad

EF University Preparation Abroad

16-30 år
6/9 måneder
Få garanteret adgang til mere end 200+ forskellige partner universiteter over hele verden, og opbyg dine færdigheder til at starte en international karriere.
Destination: USAEnglandFrankrigAustralienTyskland
EF Studieår i Udlandet

EF Studieår i Udlandet

16+ år
6, 9 eller 11 måneder
Kombiner sprog og akademiske studier, og bliv flydende i op til tre sprog samtidig med at du bliver en ægte verdensborger.
Destination: USAEnglandMaltaSpanienCanadaFrankrigIrlandKoreaAustralienJapanTysklandItalienCosta RicaSydafrikaSingaporeNew Zealand
Hult International Business School

Hult International Business School

18+ år
Bachelor, master, MBA
Opnå en uddannelsesgrad på Hult – en selvstændig, award-vindende business school med campusser i hele verden.
Destination: USAEnglandKinaU.A.E.
EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

19-25 år
2-24 uger
Lær et sprog hurtigere i udlandet på en EF-skole. Vælg mellem 50 forskellige destinationer. Kurser starter hver mandag.
Destination: USAEnglandMaltaSpanienCanadaFrankrigIrlandKoreaAustralienJapanTysklandItalienCosta RicaSydafrikaSingaporeNew Zealand
EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

25+ år
1-24 uger
Boost din internationale karriere med personaliserede sprogkurser i en af verdens mest interessante byer. Designet til voksne og professionelle.
Destination: USAEnglandMaltaSpanienCanadaFrankrigIrlandKoreaAustralienJapanTysklandItalienCosta RicaSydafrikaSingaporeNew Zealand

Universitet i Europa og andre destinationer

Universiteter i England og i særdeleshed universiteter i London er populære, hvorfor vi her har et udvidet netværk her, men vores universiteter ligger spredt over hele verden og giver dig gode muligheder for at finde et universitet på netop din drømmedestination! Undervisningen følger det lokale sprog, der eksempelvis betyder engelsk undervisning på vores skoler i bl.a. England, USA eller Australien og tysk undervisning i Tyskland.

Forbered dig på universitetsstudier i udlandet

Det er uden tvivl en spændende og anderledes oplevelse pludselig at skulle bo i udlandet og studere på et universitet der. Mange drømmer om at tage deres bachelorgrad eller kandidatuddannelse i et andet land, da det kan give en nogle helt særlige kvalifikationer, som ikke nødvendigvis finder herhjemme.

Dog er det vigtigt at forbedrede sig godt inden man tager af sted. Undersøg det land eller den by, du overvejer at studere i nøje, hør evt. fra andre, der også har taget fag på det samme universitet som dig. Der kan nemlig være stor forskel på, hvad du kan forvente på et universitet i London frem for et i f.eks. Tokyo.

Udover at kunne følge godt med i undervisningen på et andet sprog end dansk, skal du nemlig oftest også lære at tilpasse dig en ny kultur og levevis, eller endda et helt ny undervisnings- eller eksamens system.

EF kan heldigvis hjælpe dig igennem nogle af de mere komplicerede processor, der kan følge med at ville læse på et universitet i udlandet, og kan tilbyde dig støtte i alt fra ansøgningsprocessen til de forskellige optagelses- og eksamensformer, som man f.eks. kan finde på universiteter i USA eller England. Vi står altid klar med en hjælpende hånd, så kontakt os og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe dig til at komme ind på et universitet på din ønskede destination.

Universitet i udlandet med EF

EF er verdens største private uddannelsesorganisation og har over 50 års erfaring og mere end 3 millioner studerende. Samtidig med at du studerer får du venner fra hele verden, hvilket ikke kun vil udvikle dig som person, men også være med til at skabe dig et internationalt netværk. Invester i din fremtid og sørg for, at du får adgang til et universitet i udlandet, der vil give dig en fordel når du ønsker at gøre karriere.

Fordyb dig i dine studier, mens du gør dig klar til at tage en bachelor- eller kandidatgrad på et universitet i udlandet. Vi hjælper dig med alt fra de grundlæggende studiefærdigheder og de sproglige færdigheder nødvendige til studier og forskning, samt forbereder dig til eksamen i de adgangsgivende optagelsesprøver til de internationale universiteter, heriblandt Cambridge English, IELTS, TOFEL eller SAT.

Alle de studerende, som har klaret sig godt hos os, er blevet optaget på et af vores samarbejdsuniversiteter eller har fået en plads på andre præstigefyldte universiteter, som f.eks. University of Oxford, University of Cambridge, London School of Economics and Political Science, Harvard University og University of Sydney m.fl.

Kast dig ud i det og tag et studieår med EF, der udover at styrke dine faglige kompetencer til fremtiden, også vil give dig venner og minder for livet. Bestil en brochure i dag!

Hvorfor EF?

Tillid

Vi har over 50 års erfaring, og vores ry er verdenskendt.

Forbindelse

Lær med studerende fra over 100 lande.

Tilpas

Udforsk verden gennem vores programmer i over 50 globale destinationer.

Opnå

Lær hurtigere og mere grundigt med EF-metoden.

EF hele vejen

Vores egne skoler og kontorer over hele verden sikrer enestående kundeservice.

Globalt akkrediteret

Vores undervisningsekspertise og tilgang til læring er globalt anerkendt.