Engelske citater

Berømte engelske citater

Nogle citater er blevet en del af dagligdags engelsk, og noget som engelsksprogede kan nikke genkendende til. Det er nyttigt at kende dem, fordi de kan forekomme i samtaler eller fordi der kan blive henvist til dem uden at citere dem direkte. Det er ofte udtalelser fra berømtheder som forskere, politikere og forfattere. Du kan også udvide din viden om engelsk kultur ved at finde ud af mere om disse personer og deres liv.

Se listen over de mest berømte engelske citater.

Citater om det engelske sprog

Der er mange, der har lært engelsk før dig, og nogle af dem har sagt interessante ting om deres oplevelse med det engelske sprog. Det kan være sjovt at læse om, hvad andre synes om det engelske sprog og at lære det. Disse citater er ikke så kendte blandt engelsksprogede, men de er en god adspredelse fra dine studier.

Se vores samling af citater om det engelske sprog.

Inspirerende citater for dem, der lærer engelsk

Der er ikke noget som at finde et meningsfuldt citat, der inspirerer dig til at studere mere eller får dig til at grine. Når du bøvler med dine lektier, kan det hjælpe på din motivation at vide, at andre også har kæmpet med det. Uanset citaterne påvirkning, kan du printe dem ud og muntre dig med dem, når du mærker frustrationen dukke op.

Se vores samling af inspirerende citater for dem, der lærer engelsk.