Brugen af engelsk

Hvis du gerne vil forbedre dit mundtlige engelsk, er du kommet til det rette sted.  Afsnittene herunder omfatter forskellige aspekter af brugen af dagligdags engelsk fra et amerikansk engelsk perspektiv. Uanset om du vil udvide dit ordforråd, lære nogle nye idiomer eller vælge et godt navn på engelsk, kan disse sider hjælpe dig.

Ordforråd

At opbygge et godt ordforråd er en vigtig del af at lære at tale engelsk. Disse lister vil hjælpe dig med at bruge din tid taktisk korrekt.

Idiomer

At lære idiomer og udtryk er en af de sjove aspekter ved at lære sprog. Idiomer og talemåder bruges hyppigt på mundtligt engelsk.

Tegnsætning

At bruge tegnsætning korrekt på skriftligt engelsk er vigtigt både i akademiske og professionelle sammenhænge.

 

Citater

Her kan du finde de mest kendte citater på engelsk. Hvis du henviser til disse, vil du med sikkerhed blive forstået af personer, der har engelsk som modersmål.

Navne

Disse oversigter over de mest almindelige for- og efternavne i engelsktalende lande er baserede på de nyeste, tilgængelige data.

Tungebrækkere

Øv dig på din engelske udtale ved hjælp af denne liste over tungebrækkere på engelsk med forskellig sværhedsgrad, fra let til vanvittig svær.