Uddannelse i Bristol

Uddannelse i Bristol
4.5
409
(409 bedømmelser)
4.5

At lære at tale engelsk kan forbedre dine job-muligheder. En fantastisk måde til at tale det engelske sprog mere flydende, er ved uddannelse i Bristol. Selvom Bristol måske ikke er det mest åbenlyse valg til et uddannelses-program, er den venlige atmosfære for studerende i byen det helt perfekte, for de som ønsker at lære sprog.

Uddannelse i Bristol

Gratis brochure

Find et program

EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

19-25 år
2-24 uger
Lær et sprog hurtigere i udlandet på en EF-skole. Vælg mellem 50 forskellige destinationer. Kurser starter hver mandag.
Destination: England
By: Bristol
EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

25+ år
1-24 uger
Boost din internationale karriere med personaliserede sprogkurser i en af verdens mest interessante byer. Designet til voksne og professionelle.
Destination: England
By: Bristol
EF Sprogrejser

EF Sprogrejser

10-19 år
2-24 uger
Lær et sprog i udlandet på et fleksibelt og individuel kursus, eller en all-inclusive grupperejse ledet af en EF kursusleder.
Destination: England
By: Bristol
EF Studieår i Udlandet

EF Studieår i Udlandet

16+ år
6, 9 eller 11 måneder
Kombiner sprog og akademiske studier, og bliv flydende i op til tre sprog samtidig med at du bliver en ægte verdensborger.
Destination: England
By: Bristol

Uddannelse i Bristol

At gå på en uddannelse i Bristol er en fantastisk måde at lære engelsk, mens du bor i én af Storbritanniens varmeste byer. Ikke kun er vejret tempereret, byen er også kendt for sin kunstneriske nerve. Der er teatre, gallerier og street art. Bristol er også hjemsted for et antal verdenskendte bands, og musikscenen er i vækst. Med fodbold, rugby og cricket, vil sportsfans finde en masse at se på. Og alle elsker det årlige Bristol International Balloon Fiesta, som tiltrækker hundredvis at varmluftballon-entusiaster og tilskuere fra hele verden. Du vil have masser af underholdning at vælge mellem, under din uddannelse i Bristol.

Førende indenfor videnskab og teknologi

En uddannelse i Bristol er en enestående mulighed for dig, hvis du forbedrer dit engelsk for at kunne anvende det indenfor videnskab eller teknologi på et professionelt niveau. Hvert år er byen vært for the Bristol Festival of Nature, som organiserer et udvalg af offentlige begivenheder indenfor områder som linker videnskab og miljøet, så vel som udstillinger med naturhistorie og bevidsthed. Bristol har modtaget en række tilskud til at fremme initiativer indenfor videnskab og udvide områdets attraktioner indenfor emnet. Så hvis du vil være omgivet af et evigt-udvidende samfund af videnskabeligt indstillede individer og muligheder, mens du studerer engelsk, så er en uddannelse i Bristol det perfekte for dig.

Hvorfor EF?

Tillid

Vi har over 50 års erfaring, og vores ry er verdenskendt.

Forbindelse

Lær med studerende fra over 100 lande.

Tilpas

Udforsk verden gennem vores programmer i over 50 globale destinationer.

Opnå

Lær hurtigere og mere grundigt med EF-metoden.

EF hele vejen

Vores egne skoler og kontorer over hele verden sikrer enestående kundeservice.

Globalt akkrediteret

Vores undervisningsekspertise og tilgang til læring er globalt anerkendt.