VORES SKOLER ER ÅBNE! Ring til os for den seneste opdatering

Studer i Seattle

Studér i Seattle, og forbedr dit engelske hver dag. I denne tilbagelænede by, kan du øve dit engelske på caféer med amerikanske venner og klassekammerater. Atmosfæren er så afslappet, at du vil glemme al nervøsitet ved at tale engelsk. Studér i Seattle, for en sikker vej til at vinde selvtillid og excellere i engelsk.

Studer i Seattle

EF Studieår i Udlandet

16 + år
6, 9 eller 11 måneder
Kombiner sprog og akademiske studier, og bliv flydende i op til tre sprog samtidig med at du bliver en ægte verdensborger.
Destination: USA
By: Seattle

EF Sprogrejser

10 - 18 år
2-24 uger
Lær et sprog i udlandet på et fleksibelt og individuel kursus, eller en all-inclusive grupperejse ledet af en EF kursusleder.
Destination: USA
By: Seattle

EF Sprog i Udlandet

18 - 25 år
2-24 uger
Lær et sprog hurtigere i udlandet på en EF-skole. Vælg mellem 50 forskellige destinationer. Kurser starter hver mandag.
Destination: USA
By: Seattle

EF Sprog i Udlandet

25 + år
1-24 uger
Boost din internationale karriere med personaliserede sprogkurser i en af verdens mest interessante byer. Designet til voksne og professionelle.
Destination: USA
By: Seattle

EF High School Exchange Year

14 - 18 år
Semester eller skoleår
Folkeskole
Tag på et uforglemmeligt år til udlandet som high school-studerende. Lev som de lokale og lær værtslandets kultur at kende.
Destination: USA

Studér i Seattle

Studér i Seattle, hvor du vil ha' en lang række programmer at vælge mellem. Du kan genopfriske dine sprogfærdigheder på nogle få uger, eller sigte efter at tale flydende med et helt skoleår. Studér i Seattle, hvor der også vil være programmer, som forbereder dig til universitetet, eller hjælper dig til at få succes i din karriere. Uanset hvilken type program du vælger, vil du ha' tid til at udforske Seattles førsteklasses live-musikscene, hyggelige coffee houses, og smukke naturlige omgivelser. Og du vil kunne gøre alle disse ting, sammen med den internationale gruppe af studerende på dit program. Du vil opdage en behagelig vej til et forbedret engelsk sp grib chancen - studér i Seattle!

Fag der interesserer dig

Studér i Seattle, og strukturér dit program omkring et emne du er interesseret i. Hvis du har brug for en bestemt score til en eksamen for dine studier eller karriere, så har vi forberedende kurser til at gøre dig klar. Studér i Seattle, hvor du også kan optjene credits til amerikanske universiteter, hvilket giver dig en god start hvis du kommer ind på et amerikansk universitet. Hvis du ønsker at forbedre dit engelsk for at fremme din karriere, så tage et karriere-opbyggende kursus, som vil forbedre dine professionelle evner og gøre dig til en stærkere ansøger. Studér i Seattle, bliv bedre til engelsk, og brug din erfaring for hvad du end sigter efter i de kommende år.