Studer i Los Angeles

Studer i Los Angeles
4.7
628
(628 bedømmelser)
4.7

Hvis du er til solskin, badestrande og glamour, så studer i Los Angeles, som ligger i det sydlige Californien. Studerende strømmer hvert år til Los Angeles, som med god grund er blevet et verdensberømt rejsemål. Vi tilbyder programmer i Los Angeles til alle niveauer og folk i alle aldre: kurser til teenagere, semestre til universitetsstuderende og videre studier til voksne - uanset hvilket niveau dit engelske er på.

Studer i Los Angeles

Gratis brochure

Find et program

EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

19-25 år
2-24 uger
Lær et sprog hurtigere i udlandet på en EF-skole. Vælg mellem 50 forskellige destinationer. Kurser starter hver mandag.
Destination: USA
By: Los Angeles
EF ACADEMY

EF ACADEMY

14-19 år
1-4 år
Private high school
Studer og bo sammen med andre studerende fra 75 forskellige lande. Opnå et diplom og adgang til et top universitet.
Destination: USA
By: Los Angeles
EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

25+ år
1-24 uger
Boost din internationale karriere med personaliserede sprogkurser i en af verdens mest interessante byer. Designet til voksne og professionelle.
Destination: USA
By: Los Angeles
EF Sprogrejser

EF Sprogrejser

10-19 år
2-24 uger
Lær et sprog i udlandet på et fleksibelt og individuel kursus, eller en all-inclusive grupperejse ledet af en EF kursusleder.
Destination: USA
By: Los Angeles
EF Studieår i Udlandet

EF Studieår i Udlandet

16+ år
6, 9 eller 11 måneder
Kombiner sprog og akademiske studier, og bliv flydende i op til tre sprog samtidig med at du bliver en ægte verdensborger.
Destination: USA
By: Los Angeles
EF High School Exchange Year

EF High School Exchange Year

14-18 år
Semester eller skoleår
Folkeskole
Tag på et uforglemmeligt år til udlandet som high school-studerende. Lev som de lokale og lær værtslandets kultur at kende.
Destination: USA

Studer i Los Angeles

Er du bange for at glemme det engelske, du har lært? Fortvivl ikke. Studer i Los Angeles med os og du vil aldrig tvivle på dine engelsk evner igen. Vores inkluderende miljø vil garantere konstant feedback og øvelse med fokus på kommunikationsevner som en del af din undervisning. Klasserne er mindre, så du vil hurtigere få mange venner, mens du har det sjovt med at lære engelsk på en aktiv og mere effektiv måde. Når du studere i Los Angeles vil du få en anderledes oplevelse, end når du studerer på din lokale skole. Et semester eller bare et kortere studieophold i Los Angeles vil lade dig fordybe dig i sproget og den amerikanske livsstil. Du vil lære engelsk på en hel ny måde, mens du bruger alt det du lære med det samme. Mens du studere i Los Angeles vil du samtidig lære alt om denne spændende bys livlige kultur. Dit studieophold i Los Angeles vil sikkert blive både spændende og lærerigt.

Studielivet i Los Angeles

Studer i Los Angeles og besøg palmestrandene, shop i nogle af de mest eksklusive butikker i verden eller gå på jagt efter berømte personligheder. Du vil have masser af tid til det hele, og både inden- og udenfor undervisningen vil du øve alt det som du har lært med dine nye venner. Los Angeles er kendt for sit livlige natteliv, så når du ikke har undervisning, kan du danse natten lang i en af natklubberne eller hænge ud med dine nye venner på en af byens mange caféer. Når du studere i Los Angeles er det samtidig også den perfekt mulighed for at tage på opdagelse og opleve hvad resten af Californien har at byde på. Studer i Los Angeles, og du vil få mange fantastiske oplevelser som du kan fortælle din familie og venner derhjemme om.

Hvorfor EF?

Tillid

Vi har over 50 års erfaring, og vores ry er verdenskendt.

Forbindelse

Lær med studerende fra over 100 lande.

Tilpas

Udforsk verden gennem vores programmer i over 50 globale destinationer.

Opnå

Lær hurtigere og mere grundigt med EF-metoden.

EF hele vejen

Vores egne skoler og kontorer over hele verden sikrer enestående kundeservice.

Globalt akkrediteret

Vores undervisningsekspertise og tilgang til læring er globalt anerkendt.