USA

Studer i Miami

Studer i Miami
4.5
678
(678 bedømmelser)
4.5

Miami er et fascinerende møde mellem cubansk og amerikansk kultur. Studer i Miami og oplev, hvor meget delstaten Florida har at byde på. Anerkendte universiteter, hvide sandstrande, store nationalparker og, ikke mindst, Disneyland. Uanset om du vil bruge et par uger på at udforske Miami by eller tilbringe et semester eller helt år i Florida med at fordybe dig i amerikansk kultur, har vi et program, der passer dig.

Find et program

EF Sprogrejser

EF Sprogrejser

10-19 år
2-24 uger
Lær et sprog i udlandet på et fleksibelt og individuel kursus, eller en all-inclusive grupperejse ledet af en EF kursusleder.
Destination: USA
By: Miami
EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

19-25 år
2-24 uger
Lær et sprog hurtigere i udlandet på en EF-skole. Vælg mellem 50 forskellige destinationer. Kurser starter hver mandag.
Destination: USA
By: Miami
EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

25+ år
1-24 uger
Boost din internationale karriere med personaliserede sprogkurser i en af verdens mest interessante byer. Designet til voksne og professionelle.
Destination: USA
By: Miami
EF Studieår i Udlandet

EF Studieår i Udlandet

16+ år
6, 9 eller 11 måneder
Kombiner sprog og akademiske studier, og bliv flydende i op til tre sprog samtidig med at du bliver en ægte verdensborger.
Destination: USA
By: Miami
EF High School Exchange Year

EF High School Exchange Year

14-18 år
Semester eller skoleår
Folkeskole
Tag på et uforglemmeligt år til udlandet som high school-studerende. Lev som de lokale og lær værtslandets kultur at kende.
Destination: USA

Studer i Miami

Studer i Miami, og det vil blive en investering for livet som vil gavne dig i fremtiden. Studer i Miami, og du vælger selv, hvornår du har tid, og hvor længe du ønsker at studere, da vores kurser starter flere tidspunkter på året. Du  kan vælge alt fra korte sprogkurser til længere semestreophold i Miami, og du kan starte på det niveau, der passer til dig og så avancere, indtil du snakker engelsk på det niveau du ønsker. At kaste dig ud i sproget er den bedste måde at lære engelsk på. Studer i Miami og du vil lære at forbedre dine sprogkundskaber i sociale og erhvervsmæssige omgivelser både i dit hjemland og udlandet.

Lev livet og studer i Miami

Miamis hvide sandstrande, spændende natteliv og multikulturelle atmosfære gør denne by et optimalt sted at studere. Der er flere store universiteter i Miami, hvilket gør byen attraktiv for studerende fra hele USA og resten af verden. Efter undervisningen kan du slappe af ved poolen eller på stranden. Du kan også se undervandslivet ved Miami havakvarium, tage en rundtur i haverne ved Villa Vizcaya eller udforske hvad resten af Florida kan tilbyde. Studer i Miami, og du vil kunne se alle typer attraktioner samt møde masser af venlige mennesker. Husk, det at bruge dine lærte sprogkundskaber er måden hvorpå du udvikler dig endnu mere. Studer i Miami, og du vil opdage, at det handler om meget mere end bare engelskundervisning.

Hvorfor EF?

Tillid

Vi har over 50 års erfaring, og vores ry er verdenskendt.

Forbindelse

Lær med studerende fra over 100 lande.

Tilpas

Udforsk verden gennem vores programmer i over 50 globale destinationer.

Opnå

Lær hurtigere og mere grundigt med EF-metoden.

EF hele vejen

Vores egne skoler og kontorer over hele verden sikrer enestående kundeservice.

Globalt akkrediteret

Vores undervisningsekspertise og tilgang til læring er globalt anerkendt.