USA

Studer i Honolulu

Studer i Honolulu
4.6
497
(497 bedømmelser)
4.6

Studér i Honolulu, Hawaii, hvor den afslappede stemning og de venlige lokale vil få dig til at glemme al din generthed ved at tale engelsk. Uanset om du ønsker at studere i udlandet i et helt år, et semester eller du bare har nogle få uger fri til en ferie på Hawaii, så har vi et program som får dig til at tale engelsk med selvtillid.

Find et program

EF Sprogrejser

EF Sprogrejser

10-19 år
2-24 uger
Lær et sprog i udlandet på et fleksibelt og individuel kursus, eller en all-inclusive grupperejse ledet af en EF kursusleder.
Destination: USA
By: Honolulu
EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

19-25 år
2-24 uger
Lær et sprog hurtigere i udlandet på en EF-skole. Vælg mellem 50 forskellige destinationer. Kurser starter hver mandag.
Destination: USA
By: Honolulu
EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

25+ år
1-24 uger
Boost din internationale karriere med personaliserede sprogkurser i en af verdens mest interessante byer. Designet til voksne og professionelle.
Destination: USA
By: Honolulu
EF Studieår i Udlandet

EF Studieår i Udlandet

16+ år
6, 9 eller 11 måneder
Kombiner sprog og akademiske studier, og bliv flydende i op til tre sprog samtidig med at du bliver en ægte verdensborger.
Destination: USA
By: Honolulu
EF High School Exchange Year

EF High School Exchange Year

14-18 år
Semester eller skoleår
Folkeskole
Tag på et uforglemmeligt år til udlandet som high school-studerende. Lev som de lokale og lær værtslandets kultur at kende.
Destination: USA

Studér i Honolulu

Studér i Honolulu og lær engelsk i paradis. Solen skinner konstant og vejret er altid varmt. Derfor drømmer mange om at studere på Hawaii og en hver af de mange startdatoer året rundt alle en god tid for at starte dit kursus. Studér i Honolulu hvor du kan vælge et intensivt kursus for accelereret indlæring, eller et semester hvor du har mere fritid, for at kunne nyde strandende og regnskoven. En kombination af små klassestørrelser, erfarne undervisere, kommunikative undervisningsmetoder, og adgang til nyeste multimedie redskaber, hjælper dig med at lære engelsk effektivt. Studér i Honolulu, og du vil finde ud af at én af de bedste måder at lære engelsk, er at gå ud, ha' det sjovt, og møde masser lokale at snakke med.

Nyd livet på Hawaii udenfor klasseværelset

Vælg at studere i Honolulu på Hawaii, hvis du ønsker at fortsætte din indlæring, og samtidig have det sjovt udenfor klassen. Du kan lære de andre internationale studerende på dit program bedre at kende, gennem aktiviteter så som grill-aftener, ture til Nordkysten, eller aftener med traditionel mad fra Hawaii. Studér i Honolulu, og få muligheden for at værdsætte statens store skønhed. Du kan sejle i hav-kajak, vandre på hvilende vulkaner, og besøge vandfald i regnskoven. Du kan også dykke med hajer, scuba-dykke eller skydive, for at tilfredsstille din tørst efter eventyr. Der er riglige muligheder for eventyrlystne og solglade studerende, til at for opfyldt alle deres ønsker på Hawaii. Minderne og de forbedringer du opnår i dine sprogfærdigheder fra din tid på Hawaii, vil vare hele livet!

Hvorfor EF?

Tillid

Vi har over 50 års erfaring, og vores ry er verdenskendt.

Forbindelse

Lær med studerende fra over 100 lande.

Tilpas

Udforsk verden gennem vores programmer i over 50 globale destinationer.

Opnå

Lær hurtigere og mere grundigt med EF-metoden.

EF hele vejen

Vores egne skoler og kontorer over hele verden sikrer enestående kundeservice.

Globalt akkrediteret

Vores undervisningsekspertise og tilgang til læring er globalt anerkendt.