USA

Studer i San Diego

Studer i San Diego
4.6
657
(657 bedømmelser)
4.6

Studer i San Diego, hvor “the living is easy”? Vores programmer her foregår på et universitetsområde, så du har mulighed for at opleve, hvad det vil sige at gå på universitetet “over there”. Her er chancen for at hænge ud med amerikanske studerende … og folk fra resten af verden, naturligvis.

Studer i San Diego

Gratis brochure

Find et program

EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

19-25 år
2-24 uger
Lær et sprog hurtigere i udlandet på en EF-skole. Vælg mellem 50 forskellige destinationer. Kurser starter hver mandag.
Destination: USA
By: San Diego
EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

25+ år
1-24 uger
Boost din internationale karriere med personaliserede sprogkurser i en af verdens mest interessante byer. Designet til voksne og professionelle.
Destination: USA
By: San Diego
EF Sprogrejser

EF Sprogrejser

10-19 år
2-24 uger
Lær et sprog i udlandet på et fleksibelt og individuel kursus, eller en all-inclusive grupperejse ledet af en EF kursusleder.
Destination: USA
By: San Diego
EF Studieår i Udlandet

EF Studieår i Udlandet

16+ år
6, 9 eller 11 måneder
Kombiner sprog og akademiske studier, og bliv flydende i op til tre sprog samtidig med at du bliver en ægte verdensborger.
Destination: USA
By: San Diego
EF High School Exchange Year

EF High School Exchange Year

14-18 år
Semester eller skoleår
Folkeskole
Tag på et uforglemmeligt år til udlandet som high school-studerende. Lev som de lokale og lær værtslandets kultur at kende.
Destination: USA

Studer i San Diego

Studer i San Diego og vi vil gøre din rejse til USA fri for stress. Du vil få al den hjælp du kan drømme om for at finde dig tilpas i byen. Vi ved, at dit mål er at lære så meget så muligt når du studere i San Diego og derfor vil du virkelig mærke en god forskel på vores studieophold. Vi har erfaring med og fokus på, at du når dine mål. Det bedste ved vores kursus er, at de foregår på et amerikansk campus, så du kan omgive dig med amerikanske studerende og få masser af mulighed for at bruge sproget når du taler med dem. Studer i San Diego, hvis du vil tage dine studier til nye højder - Du vil helt sikkert blive positivt overrasket.

Udforsk San Diego

San Diego er en af de største byer i Amerika, da den fungerer både som et militær- og forskningssamlepunkt. Studer i San Diego, og du kan opleve dette populære turiststed, som har San Diego Zoo, USS midway and Balboa Park og mange andre attraktioner, som du vil elske at udforske. Hvis du godt kan lide at shoppe, er der det fantastiske Seaport shopping-distrikt. De nye sprogkundskaber du har lært vil komme dig til gavn, når du prutter om prisen ved de små boder ved vandet. Studer i San Diego og du vil komme hjem og imponere dine venner eller kollegaer med de fantastiske sprogkundskaber, som du har fået på dit studieophold.

Hvorfor EF?

Tillid

Vi har over 50 års erfaring, og vores ry er verdenskendt.

Forbindelse

Lær med studerende fra over 100 lande.

Tilpas

Udforsk verden gennem vores programmer i over 50 globale destinationer.

Opnå

Lær hurtigere og mere grundigt med EF-metoden.

EF hele vejen

Vores egne skoler og kontorer over hele verden sikrer enestående kundeservice.

Globalt akkrediteret

Vores undervisningsekspertise og tilgang til læring er globalt anerkendt.