VORES SKOLER ER ÅBNE! Ring til os for den seneste opdatering

Sabbatår i USA

Hvis du virkelig ønsker at forstå den amerikanske kultur, er den bedste måde at tilbringe et sabbatår i USA. Hvad enten du ønsker at rejse ud og afslutte en del af din uddannelse i USA, eller du tænker fremadrettet mod et fremtidigt arbejde og ved, hvor godt et sabbatår i USA vil se ud på dit CV, så har vi det rette program til dig.

Sabbatår i USA

EF Studieår i Udlandet

16 + år
6, 9 eller 11 måneder
Kombiner sprog og akademiske studier, og bliv flydende i op til tre sprog samtidig med at du bliver en ægte verdensborger.
Destination: USA
By: New YorkLos AngelesMiami BeachHonoluluSan FranciscoSan DiegoBostonSanta BarbaraSeattle

EF Sprog i Udlandet

18 - 25 år
2-24 uger
Lær et sprog hurtigere i udlandet på en EF-skole. Vælg mellem 50 forskellige destinationer. Kurser starter hver mandag.
Destination: USA
By: New YorkLos AngelesMiami BeachHonoluluSan FranciscoSan DiegoBostonSanta BarbaraSeattle

EF Sprog i Udlandet

25 + år
1-24 uger
Boost din internationale karriere med personaliserede sprogkurser i en af verdens mest interessante byer. Designet til voksne og professionelle.
Destination: USA
By: New YorkLos AngelesMiami BeachHonoluluSan FranciscoSan DiegoBostonSanta BarbaraSeattle

EF High School Exchange Year

14 - 18 år
Semester eller skoleår
Folkeskole
Tag på et uforglemmeligt år til udlandet som high school-studerende. Lev som de lokale og lær værtslandets kultur at kende.
Destination: USA

Cultural Care Au Pair

18 - 26 år
1-2 år
Pas børn hjemme hos en kvalificeret amerikansk familie til gengæld for generøse lommepenge, gratis kost og logi og betalt ferie.
Destination: USA

Sabbatår i USA

Dine engelskfærdigheder vil forvandles, når du tager et sabbatår i USA. Hvis du planlægger at forbedre dine evner i engelsk på et langvarigt studieprogram, vil en rejse til USA i dit sabbatår være et fantastisk valg, ikke kun akademisk men også som en livserfaring. At dykke ind i amerikansk kultur vil vænne dig til en ny måde at leve på, og give dig selvtillid i at bruge dine sprogfærdigheder hele dagen, hver dag. At tilbringe et sabbatår i USA vil også gøre dig mere åbensindet, idet du vil se mange forskellige måder at leve på og opleve mange forskellige værdier. Vi kan tilbyde dig længere, målrettet studieforløb, men vi har også kortere rejser til USA som du kan tage under dit sabbatår, eller benyt muligheden for at arbejde i USA som Au Pair. Uanset hvilke planer du har for livet, vil det at leve et år i USA være en værdifuld livserfaring, som du vil huske længe efter at du vender hjem.

Arbejde på at tale flydende

Hvis du tilbringer et sabbatår i USA, vil du sigte efter at være dygtig til engelsk når du forlader landet. Et år er lang tid, og selv hvis du er fuldstændig nybegynder ved starten af kurset, er det muligt gennem hårdt arbejde og engagement at blive selvsikker i at tale engelsk i løbet af et år. For at kunne kalde dig selv flydende i engelsk, må du kunne læse, skrive, og tale med selvtillid under mange forskellige omstændigheder. Selvfølgelig vil en stor del af dine fremskridt være op til dig som person, den indsats du lægger i det, kombineret med dine naturlige evner, men et sabbatår i USA vil tilbyde dig alt hvad du har brug for til at arbejde på at tale flydende engelsk, sammen med en vital hjælp og støtte fra erfarne undervisere.