Sabbatår i Miami

Sabbatår i Miami
4.3
572
(572 bedømmelser)
4.3

Et sabbatår i Miami er fyldt med sjov. Gør dit engelsk bedre, samtidig med at du kan tage til stranden hver eneste dag. Sæt tid af til at lære Miami at kende indgående. Florida er hjemstedet for mange attraktioner, så som Disney World, Everglades og Cape Canaveral. Med et fuldt sabbatår i Miami, vil du komme hjem med et helt nyt perspektiv.

Sabbatår i Miami

Gratis brochure

Find et program

EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

19-25 år
2-24 uger
Lær et sprog hurtigere i udlandet på en EF-skole. Vælg mellem 50 forskellige destinationer. Kurser starter hver mandag.
Destination: USA
By: Miami
EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

25+ år
1-24 uger
Boost din internationale karriere med personaliserede sprogkurser i en af verdens mest interessante byer. Designet til voksne og professionelle.
Destination: USA
By: Miami
EF Sprogrejser

EF Sprogrejser

10-19 år
2-24 uger
Lær et sprog i udlandet på et fleksibelt og individuel kursus, eller en all-inclusive grupperejse ledet af en EF kursusleder.
Destination: USA
By: Miami
EF Studieår i Udlandet

EF Studieår i Udlandet

16+ år
6, 9 eller 11 måneder
Kombiner sprog og akademiske studier, og bliv flydende i op til tre sprog samtidig med at du bliver en ægte verdensborger.
Destination: USA
By: Miami
EF High School Exchange Year

EF High School Exchange Year

14-18 år
Semester eller skoleår
Folkeskole
Tag på et uforglemmeligt år til udlandet som high school-studerende. Lev som de lokale og lær værtslandets kultur at kende.
Destination: USA
Cultural Care Au Pair

Cultural Care Au Pair

19-26 år
1-2 år
Pas børn hjemme hos en kvalificeret amerikansk familie til gengæld for generøse lommepenge, gratis kost og logi og betalt ferie.
Destination: USA

Sabbatår i Miami

Efter et sabbatår i Miami vil dit engelske være på et højt niveau. Uanset dit udgangspunkt, vil du hurtigt gøre fremskridt. På vores sprogskole har vi en lang række kurser, så du kan sammensætte et forløb, der passer til dine individuelle behov og din personlige tidsplan. Vores fokus er på at lære dig engelsk effektivt og hurtigt i et venligt og positivt miljø, der fremmer indlæringen. Er du klar til et sabbatår i Miami?

Studier og mere …

Når du tager et sabbatår i Miami er det op til dig, hvor intensivt du vil studere. Der er så meget at se og opleve udover sprogstudierne, at du måske vil vælge et mindre intensivt forløb. Så er der tid til at opleve Miami. Du kan også kombinere studierne i Miami med at rejse rundt i resten af USA. Du kan vælge at studere på deltid og sideløbende arbejde som frivillig i en lokal organisation. Måske har du brug for at forberede dig på optagelse på et amerikansk universitet eller for at optjene point, der kan meritoverføres til dine hjemlige studier. Næsten uanset hvad det er, du er vil opnå med dit sabbatår i Miami, har vi kurserne og ekspertisen, der kan hjælpe dig nå dine mål.

Hvorfor EF?

Tillid

Vi har over 50 års erfaring, og vores ry er verdenskendt.

Forbindelse

Lær med studerende fra over 100 lande.

Tilpas

Udforsk verden gennem vores programmer i over 50 globale destinationer.

Opnå

Lær hurtigere og mere grundigt med EF-metoden.

EF hele vejen

Vores egne skoler og kontorer over hele verden sikrer enestående kundeservice.

Globalt akkrediteret

Vores undervisningsekspertise og tilgang til læring er globalt anerkendt.